Η Σάλμα Χάγιεκ αποθεώνει τη Lady Gaga για το μοναδικό υποκριτικό της ταλέντο

Η Σάλμα Χάγιεκ αποθεώνει τη Lady Gaga για το μοναδικό υποκριτικό της ταλέντο

Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει ξανά ότι μπορεί να σταθεί επάξια στα κινηματογραφικά πλατό μετά τον ρόλο της στην ταινία «A Star Is Born»

hayek_gaga
Για την άριστη συνεργασία της με την Lady Gaga στην ταινία «House of Gucci» μίλησε η Σάλμα Χάγιεκ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Variety.

Η ηθοποιός είχε μόνο καλά σχόλια να κάνει για την πρωταγωνίστρια της ταινίας για την δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι, ενώ τόνισε ότι πρόκειται για ένα «απίθανο ταλέντο».

gaga_lady


Στην ταινία η Lady Gaga υποδύεται την Πατρίτσια Γκούτσι, ενώ η Σάλμα Χάγιεκ την στενή της φίλη, Πίνα Αουρίεμμα. Όπως αποκάλυψε, οι δύο γυναίκες πρόβαραν ήδη τις ατάκες τους μέσω τηλεφώνου, πριν από τα γυρίσματα. Αυτό που ξάφνιασε την ηθοποιό ήταν το πόσο εύκολα αντιλήφθηκε το ρόλο της η τραγουδίστρια και πώς κατάφερε αμέσως να μπει σε αυτόν.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και είχε ήδη υιοθετήσει την προφορά της Πατρίτσια. Ήταν τέλεια. Το διασκεδάζαμε προβάροντας σκηνές, που δεν ήταν καν στην ταινία. Ήταν η απόλυτη επαγγελματίας», δήλωσε η Σάλμα Χάγιεκ, ενώ ανέφερε επίσης πως ανυπομονούσαν να βρεθούν μαζί στο πλατό και να ξεκινήσουν γυρίσματα: «Πραγματικά περιμέναμε να συναντηθούμε στο σετ και να παίξουμε μαζί τους ρόλους μας. Το περίμενα πως και πως».



Στην συνέχεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο της πρωταγωνίστριας, εξηγώντας πως το υποκριτικό της ταλέντο δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, ενώ έχει δεξιότητες, τις οποίες πολλοί επαγγελματίες ηθοποιοί δεν κατέχουν.

«Είναι εξαιρετικά έξυπνη. Έχει ικανότητες που δεν έχουν ακόμα κι εξαιρετικοί ηθοποιοί, για παράδειγμα η προφορά, που ανέφερα πριν. Διαθέτει και πολύ καλό αυτί. Είναι πολύ καλή στον αυτοσχεδιασμό, που πολλοί δεν είναι. Ενσαρκώνει μοναδικά τον ρόλο. Είναι και σπουδαία team player», κατέληξε η Σάλμα Χάγιεκ αποθεώνοντας την Lady Gaga.

Σίγουρα, αν οι παραγωγοί δουν στην λαμπερή τραγουδίστρια ό,τι και η ηθοποιός, οι κινηματογραφικές προτάσεις από εδώ και στο εξής θα πέφτουνε βροχή.








Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο περιστατικό: 48χρονη από τη Θήβα υπέστη θρόμβωση - Είχε εμβολιαστεί με Johnson&Johnson

Συνέλαβαν τον αδελφό του Τούρκου «μαφιόζου» που εκθέτει την κυβέρνηση Ερντογάν

Τι ισχύει από σήμερα για τα self test σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης