Γκουίνεθ Πάλτροου: Ο λόγος που την οδήγησε να εγκαταλείψει την υποκριτική

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ο λόγος που την οδήγησε να εγκαταλείψει την υποκριτική

Η πρώην ηθοποιός έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία με προϊόντα και θεραπείες wellness με το όνομα Goop - Διατηρεί επίσης ιστοσελίδα, που είναι παγκοσμίως γνωστή

gwyneth_paltrow
Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Sirius FM η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για το γεγονός, που τήν έκανε να καταλάβει ότι δε θέλει να ασχοληθεί πια με την υποκριτική.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, στην απόφασή της να εγκαταλείψει το χώρο του κινηματογράφου τήν ώθησε η αρνητική κριτική, που δέχτηκε μετά την βράβευση της με Όσκαρ το 1999 για τον ρόλο της στην ταινία «Shakespeare in Love», καθώς ήταν πολλοί όσοι πίστευαν πως δεν το άξιζε πραγματικά.



Κλείσιμο
Η ιδρύτρια του Goop ανέφερε πως η δημοσιότητα, που κερδίζει κανείς μέσω του Hollywood δεν τής ταίριαζε, ενώ και η ίδια δεν αγαπούσε ιδιαίτερα αυτό, που έκανε. Όπως ισχυρίζεται, το αντιμετώπιζε επαγγελματικά και ψυχρά. «Δεν σκέφτηκα ότι δεν αξίζει να το κάνω, αλλά αναρωτήθηκα ποια πρέπει να είμαι από εδώ και στο εξής, προς τα που πηγαίνω», αναφέρει η πρώην ηθοποιός.



Πρόσθεσε επιπλέον, πως παρ' όλο που ήταν μόνο 26 ετών είχε μία τελείως ορθολογική στάση ζωής και ήθελε μόνο να πετύχει το στόχο της, να κερδίσει την αναγνώριση του κοινού. Μόλις τα κατάφερε, έβαλε φρένο στην καριέρα της και ξεκίνησε να ασχολείται με κάτι, που θεωρεί πως τής ταιριάζει περισσότερο.



«Πιστεύω ότι όταν πετυχαίνεις τον στόχο σου και είσαι 26 ετών και ένας άνθρωπος, που υπολογίζεις τους αριθμούς και δεν αγαπάς πραγματικά την υποκριτική, όπως αποδείχθηκε, λες απλά εντάξει και προχωράς», τόνισε η Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ ανέφερε επίσης πως το να ζει μόνη της σε δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες των γυρισμάτων δεν της αρέσει, αφού για εκείνη τίποτα δεν συγκρίνεται με την απόλαυση, που τής προσφέρει η ζωή στο σπίτι της.



Μία από τις σκληρές κριτικές, που είχε δεχθεί το 1999 προερχόταν από την ηθοποιό Γκλεν Κλόουζ, η οποία απορούσε πώς η νεαρή ηθοποιός είχε κερδίσει τότε την Φερνάντα Μοντενέγκρο. «Θυμάμαι τη χρονιά, που η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε κερδίσει εκείνη την απίστευτη ηθοποιό στην ταινία "Central Station" και σκεφτόμουν ότι αυτό δεν έβγαζε κανένα νόημα», είχε αναφέρει η Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ABC News.






Ειδήσεις σήμερα 

Κικίλιας για Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: «Τιμούμε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον μεγάλο αγώνα για τη ζωή»

Κορωνοϊός: Ασθενείς με νευρολογικά συμπτώματα έχουν εξαπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν

Νέος έρωτας για τον Άρμι Χάμερ μετά το σκάνδαλο με τις «κανιβαλιστικές φαντασιώσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης