Περικλής Κονδυλάτος: Ήμουν από πάντα δακτυλοδεικτούμενος

Περικλής Κονδυλάτος: Ήμουν από πάντα δακτυλοδεικτούμενος

«Υπήρχαν παιδιά που έβλεπαν τη μανούλα και τον πατερούλη τους να κρίνουν το διαφορετικό και το έφερναν στο σχολείο αυτό», λέει ο σχεδιαστής κοσμημάτων

periklis-kondylatos
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο σχεδιαστής και πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

«Μέσα στο παιχνίδι είχαμε ωκεανούς από δάκρυα. Έβγαινα αυστηρός και κακός από το μοντάζ που γινόταν. Όταν δημιουργήθηκε η κόκκινη ομάδα ο Γιώργος Κοψιδάς δεν με ήθελε και από το μηδέν πήρα 8 ψήφους. Δεν κατηγορώ μόνο τον Γιώργο. Αν ακολουθείς μια γραμμή, είσαι συνυπεύθυνος. Το βράδυ έκανε τραγικό κρύο. Ρούχα και παπούτσια ήταν πάντα βρεγμένα. Έχασα δέκα κιλά και πήρα παραπάνω. Στο ξενοδοχείο έτρωγα πίτσες και παγωτά», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε επίσης: «Ντυνόμουν πάντα έτσι, ήμουν από πάντα δακτυλοδεικτούμενος. Με έχουν εκφοβίσει γι’ αυτό που ήμουν. Δεν έχει να κάνει με το ντύσιμο, πάντα τους ενοχλούσε κάτι. Υπήρχαν παιδιά που έβλεπαν τη μανούλα και τον πατερούλη τους να κρίνουν το διαφορετικό και το έφερναν στο σχολείο αυτό. Στο σχολείο ήμουν ένα παιδάκι πολύ διαφορετικό, έχω περάσει πολύ δύσκολα. Στο σχολείο κρυβόμουν και άκουσα κάποτε μια συμμαθήτριά μου να λέει “ποιος νομίζει ότι είναι;”».

Περικλής Κονδυλάτος: «Ήμουν ένα παιδάκι πολύ διαφορετικό»


Ειδήσεις σήμερα: 

Τροχαίο στο Κερατσίνι - Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης επιζήσασας: «Έχει τραυματιστεί η ψυχή του παιδιού μου»

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά - Εντοπίστηκε χθες η σορός της

Σχολεία: Υποχρεωτικά τεστ covid στους μαθητές για να μπουν στην αίθουσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης