Τροχαίο στο Κερατσίνι - Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης επιζήσασας: «Έχει τραυματιστεί η ψυχή του παιδιού μου»

Τροχαίο στο Κερατσίνι - Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης επιζήσασας: «Έχει τραυματιστεί η ψυχή του παιδιού μου»

Τρία νεαρά άτομα χάθηκαν στην άσφαλτο πριν από λίγες ημέρες κοντά στο πάρκο Σχιστού - «Έχουμε ορίσει πραγματογνώμονα και η οικογένεια αναζητά την αλήθεια για το δυστύχημα», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Ιώαννας 

sxisto-arthro
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τρία νεαρά παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι,  στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν από λίγες ημέρες κοντά στο πάρκο Σχιστού, αναζητά η οικογένεια της αδικοχαμένης Ιωάννας.

Η 22χρονη ήταν συνεπιβάτης στο μοιραίο αυτοκίνητο. «Έσβησε» μαζί με άλλους δυο φίλους της στην άσφαλτο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο, στη συνέχεια, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Από τα συνολικά τέσσερα άτομα που επέβαιναν σώθηκε από θαύμα μια 20χρονη κοπέλα, η οποία φορούσε τη ζώνη ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Ιωάννας, Αντώνης Σακαρούδης, μιλώντας στο protothema.gr είπε ότι: «Έχουμε ορίσει πραγματογνώμονα και η οικογένεια αναζητά την αλήθεια για το δυστύχημα».

Την ίδια στιγμή ο πατέρας της 20χρονης κοπέλας που σώθηκε ανέφερε στο protothema.gr: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν τα παιδιά. Το δικό μου δεν έχει κάτι σωματικά αλλά έχει τραυματιστεί η ψυχή του. Φοβάμαι όμως πολύ μη συμβεί κάτι γιατί το παιδάκι μου τα έχει χαμένα από αυτά που βίωσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο αγόρια, ο Αλέξανδρος, «έφυγε» σε ηλικία μόλις 25 χρονών. Υπηρέτησε σε σχολή αλεξιπτωτιστών και επρόκειτο να κάνει τα εγκαίνια της δικής του επιχείρησης.

Κλείσιμο
Μάλιστα, σύμφωνα με φίλους του, η μητέρα του τού πήρε αυτοκίνητο γιατί φοβόταν να κυκλοφορεί το παιδί της με μηχανάκι.

Το δεύτερο αγόρι από το Πέραμα που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα,  ήταν φίλος του Αλέξανδρου.

Η 22χρονη Ιωάννα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα και όρεξη για ζωή, όπως λένε άνθρωποι που την ήξεραν.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Η παρέα των τεσσάρων νεαρών , κινούνταν με κατεύθυνση από το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες.

Στη συνέχεια, το ΙΧ χτύπησε πάνω και σε άλλα σημεία.

Σώθηκε μόνο η 20χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της σύγκρουσης, με την Τροχαία να μελετά όλα τα σενάρια, ενώ φως στις συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις κάμερες στην περιοχή.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβολιάστηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Ντράγκι

Σύλβια Δεληκούρα: Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να μη γεννήσω το παιδί με ωροσκόπο που δε μου άρεσε

Χαλαρώνει το lockdown από αυτό το Σάββατο - Σκέψεις για άνοιγμα σχολείων στις 8 Απριλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης