Βάνα Μπάρμπα: «Με είχαν διαπομπεύσει λέγοντας ψέματα ότι ήμουν παρούσα στο θάνατο ένος ανθρώπου»

Βάνα Μπάρμπα: «Με είχαν διαπομπεύσει λέγοντας ψέματα ότι ήμουν παρούσα στο θάνατο ένος ανθρώπου»

«Παλιά, πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα βιώσει μια τεράστια, αδηφάγα κατάσταση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός 

barba
H Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου, ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως πριν από περίπου δύο δεκαετίες και η ίδια είχε διαπομπευτεί.

Η ηθοποιός ανέφερε πως «όλοι οι συνάδελφοί της έχουν εκδιωχθεί πολύ λογικά γιατί μετά από τόσο ντόρο δε μπορούν να βγαίνουν στην τηλεόραση. Εγώ είμαι υπέρ των γυναικών. Είναι η εποχή που οι φωνές πρέπει να ακούγονται. Δεν είναι τυχαίο που έσπασε το απόστημα αυτή τη στιγμή. Έχουν πέσει οι μάσκες αυτή την εποχή, είναι ο καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».

Και συνέχισε: «Εγώ έκανα μια διαφοροποίηση και ακόμα την υποστηρίζω. Δεν μπορεί να γίνεται τηλεδικαστήριο. Δε μπορούν τα media να βγαίνουν και να λένε μόνα τους. Είπα το εξής, να πάνε στα δικαστήρια, να εκπροσωπηθούν οι παράγοντες και οι θιγόμενοι και τα θύματα και οι θύτες και μόλις βγει η απόφαση να μην ξαναϋπάρξει άδεια γι’ αυτούς».

Ακόμα η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στη δική της διαπόμπευση πριν από πολλά χρόνια. «Παλιά, πριν πάρα πολλά χρόνια, είχα βιώσει μια τεράστια, αδηφάγα κατάσταση, όπου λεγόταν ότι ήμουν με έναν άνθρωπο, που είχα ζήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια, και ότι ήμουν παρούσα όταν είχε φύγει από τη ζωή. Αυτό είχε ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε καθημερινά. 23 χρόνια πριν, ήμουν ένα αντικείμενο διαπομπής, υπήρχε διαπόμπευση χωρίς να μπορώ να αμυνθώ, χωρίς να μπορώ να μιλήσω. Να ακούγεται ένα τεράστιο ψέμα. Να ακούγεται παντού ότι ένας άνθρωπος που έχεις ζήσει, που έχεις αγαπήσει, ένα τεράστιο ψέμα, είχα λοιδορηθεί. Δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν υπήρχε κανένας τρόπος. Είχα πάθει ένα τρομερό σοκ για την αδικία που είχα υποστεί».

Δείτε το βίντεο:

Βάνα Μπάρμπα στο T-Live: Ήμουν ένα αντικείμενο διαπομπής τότε
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ράπερ Lamaniff - Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε υποστηρίζει: «Τον επηρέασαν αρνητικά τα ερωτικά βίντεο»

«Καμπανάκι» από Θωμαΐδη: Έως 90.000 φορείς «δείχνουν» τα λύματα της Αττικής

The Times: Ο Μπόρις Τζόνσον βλέπει τα «διαβατήρια εμβολιασμού» ως οδό προς την ελευθερία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης