Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω - Θα επανέλθω σύντομα»
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών συναδέλφων του, μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για την κακοποιητική συμπεριφορά του εντός και εκτός σκηνής
Με τον Γιώργο Κιμούλη επιδίωξαν να επικοινωνήσουν οι συνεργάτες της εκπομπής «Happy Day», ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη σημερινή εκπομπή: «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία τηςΖέτας Δούκα.
Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως "Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV