Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Shaya η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν.
«Και σε κέντρο μου έχει συμβεί. Και σε εμφάνιση δικιά μου έχει συμβεί» εξήγησε η τραγουδίστρια. «Επειδή άνοιξε μια σαμπάνια νόμιζε ότι του ανήκω. Άρχισε να με πιάνει περίεργα, να με εκβιάζει. “Έχεις υποχρέωση να έρθεις στο τραπέζι μου”, μου έλεγε, μου μίλαγε άσχημα. Φοβήθηκα και έβγαλα το τακούνι μου και του είπα: ‘’Αν δεν φύγεις τώρα ξέρεις πού θα βρεθεί αυτό το τακούνι!’’» κατέληξε.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία