Ο Θέμης Κανέλλος έκανε τον απολογισμό του για τη χρονιά που έφυγε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο 18χρονος, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, στο μήνυμά του αποκάλυψε μάλιστα πως πλέον και η μητέρα του είναι πολύ περήφανη για αυτόν.
«New year same person tho γιατί από την μια μέρα στην άλλη δεν αλλάζω αγάπη.. Ήταν μια περίεργη χρόνια για όλους όμως κρατάω τα θετικά και από τα αρνητικά προσπαθώ να μάθω κάτι, γιατί όλα στην ζωή είναι μια εμπειρία και εάν μάθημα.. Είμαι πολύ περήφανος για το τι έχω καταφέρει στα 18 μου (τώρα πια και η μάνουλα μου) και πρέπει να είστε και εσείς υπερήφανοι για τον εαυτό σας και να αγαπάτε πάντα τον εαυτό σας! Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2021 χωρίς covid!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κανέλλος.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους