Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος «καρφώνει» την Άννα Μαρία - «Δεν δείχνει τον πραγματικό της εαυτό»

Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος «καρφώνει» την Άννα Μαρία - «Δεν δείχνει τον πραγματικό της εαυτό»

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία του στο ριάλιτι

THEMIS_copy_1
Καλεσμένος στο πλατό του «Love it» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Θέμης Κανέλλος. Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία του στο ριάλιτι, αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Οι σχέσεις μας με την Άννα Μαρία ξεκίνησε πολύ όμορφα. Είχε και τις δικές της ερωτήσεις. Ήταν κάπως περίεργες, αλλά το έβλεπα σα να μιλάς σε ένα 5χρονο. Μετά έγινε όλο αυτό που δεν είπε η ντροπή των γκέι, αλλά ότι εξευτελίζω τον εαυτό μου. Όταν το είπε σε μένα, το ένιωσα πως το είπε πιο στοργικά. Για αυτό δεν είχα αντιδράσει.

Όταν μου το είπε η Ραμόνα αντέδρασα, γιατί είχαν γίνει ήδη και κάποια πράγματα με άλλους συγκατοίκους και με έκαναν να σκεφτώ πως η Άννα Μαρία προσπαθεί να μου κάνει επίθεση για το γεγονός πως είχα βγει με το στρινγκ να κάνω ηλιοθεραπεία. Μου φάνηκε πολύ χαζό και μαλώσαμε έντονα. Ένιωσα πως προσπαθεί να με μειώσει και να κάνει μια συντηρητική Ελλάδα εναντίον μου. Ό,τι είχα χτίσει να το καταστρέψει. Ήταν πολύ πιο βαθύ.

Πιστεύω πως η Άννα Μαρία είναι ένα άτομο που δε δείχνει τον εαυτό του. Πριν μπούμε στο παιχνίδι περάσαμε εξετάσεις από ψυχολόγο. Η Άννα Μαρία είναι μια χαρά. Όλο αυτό είναι too much. Έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής.

Οπότε πιστεύω πως είναι κάτι ψεύτικο, κάτι στρατηγικό. Ξέρω πως και άλλα άτομα το έχουν πει αυτό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το πώς το βλέπει ο τηλεθεατής και πως εμείς μέσα στο Big Brother. Κάποιες φορές η Άννα Μαρία είναι πιο ήρεμη. Εγώ έχω δει διαφορές σαν Θέμης. Θέλω να κερδίσει ο Ζακ» είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7tbqkyrd1m9-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Στις 23 Δεκεμβρίου θα εγκρίνει η Ε.Ε. το εμβόλιο των Pfizer/BionTech για τον κορωνοϊό

ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ - Λήγει η προθεσμία

Νοσηλευτές ψυχικής υγείας: Κενό γράμμα οι οδηγίες για τον κορωνοϊό στα ψυχιατρεία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης