Σήμερα Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου στις 15:50, στο Star θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 4ης εβδομάδας, για την 5η σεζόν τουShopping Star.
Η 19χρονη Μαργαρίτα - φοιτήτρια, η 45χρονη Φωτεινή - ελ. επαγγελματίας , η 49χρονη Ανδρομάχη – βρεφονηπιοκόμος, η 32χρονη Άννα - εποχική υπάλληλος/τραγουδίστρια και η 33χρονη Ολιάνα - κομμώτρια θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Κομψή με διχρωμία».
Το Shopping Star, το καθημερινό παιχνίδι μόδας έχει επιστρέψει για 5η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star, με παρουσιάστρια και «ειδικό μόδας», τη Βίκυ Καγιά. Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος.
«Shopping Star» της 3ης εβδομάδας της 5ης σεζόν, αναδείχθηκε η 48χρονη Μιράντα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους