Τηλεθέαση: Οι «Μέλισσες»... τσιμπάνε πολύ - Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση σε όλες τις ζώνες

Τηλεθέαση: Οι «Μέλισσες»... τσιμπάνε πολύ - Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση σε όλες τις ζώνες

Η Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Μουτσινάς, οι «Αταίριαστοι» και η καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σάρωσαν τα χθεσινά νούμερα

oi_agries_melisses_
Πρώτο τερμάτισε το «Σήμερα» με 15,4% στο δυναμικό κοινό και 26,2% στο σύνολο στην πρωινή ζώνη, χθες Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησε το «Happy Day» με 15% και 11% στο σύνολο, ενώ το «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 14% στο δυναμικό και 17,1% στο σύνολο. Γύρω στο 10% οι υπόλοιποι.


kainoyrgioy-eytixeite-mikrofwno-1


Με ένα 18% στο δυναμικό κοινό το «Ευτυχείτε» πέρασε μπροστά στον πίνακα τηλεθέασης και άφησε λίγο πιο πίσω τους «Αταίριαστους» με 16,6%.
Οι υπόλοιποι φλέρταραν με το αγαπημένο για φέτος 10%, ενώ μονοψήφιες επιδόσεις σημείωσαν «Το Πρωινό» και το «Love it» με 9,5%. Στο σύνολο πρώτοι και με μεγάλη διαφορά, οι «Αταίριαστοι» με 29%.


Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους από την @katken85 😂 #kalomesimeraki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις


Το μεσημέρι κυριαρχεί το «Καλό μεσημεράκι» με 20,4% και το «Shopping Star» με 18,1%. Χαμηλές επιδόσεις για το «Pop up» με 7,7%, το «The Booth» με 5,6% ενώ στο 1,4% βρέθηκε το «ΦλΕΡΤ».

maxresdefault


Ρεκόρ για τον Νίκο Ευαγγελάτο και το «Live Νews» στο Mega με 22% στο δυναμικό κοινό και 19,6% στο σύνολο και για τον «Τροχό της τύχης» με 17,4%. Οι υπόλοιποι στο γνωστό δεκάρι.



Tiletheasi

Στα δελτία ειδήσεων, πρώτο στο δυναμικό κοινό και δεύτερο στο σύνολο τερμάτισε το δελτίο του Star με 18,6% και στο σύνολο ο ΣΚΑΪ με 21,8% ήταν πρώτος και δεύτερος στο δυναμικό με 16,3%. Ακολουθούν Alpha, ANT1, Mega, Open και ΕΡΤ.



2_

Το βράδυ των ρεκόρ

Οι «Άγριες Μέλισσες» άγγιξαν το 30% και στο δυναμικό και στο σύνολο. Η πρεμιέρα του Έκτορα Μποτρίνι τερμάτισε με 16,5% στο δυναμικό και 13,5% στο σύνολο. Το ριάλιτι «The Bachelor» σημείωσε 14,2% και 11,7% αντίστοιχα και οι «8 Λέξεις» 10,6% και 18,4%.

Big_Brother_2

O «Big Brother» είχε μέσο όρο 18,4% στο δυναμικό και 17,2% στο σύνολο, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night show» 15,3% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο σύνολο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ιλιγγιώδη κέρδη για Μπέζος, Μασκ, Γκέιτς και Ζούκερμπεργκ κατά την πανδημία - Δείτε πόσο πλούτισαν!

Αγκυροβόλημενο ιστιοφόρο παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους στην Ιθάκη

Επείγουσα ανακοίνωση του Δήμου Αργοστολίου για τις ζημιές που προκάλεσε ο «Ιανός»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης