Dua Lipa: 3 εκατ. likes για το μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι της

Dua Lipa: 3 εκατ. likes για το μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι της

Η 25χρονη αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα ποπ σταρ μετακόμισε σε μια πολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, κοντά στην οικογένεια του αγαπημένου της Ανουάρ Χαντίντ, αδελφού της Τζίζτζι και της Μπέλα Χαντίντ

SPL5138103_038
Μια ανάρτησή της με καυτό πορτοκαλί μπικίνι, από το Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, ήταν αρκετή για να εκτινάξει μέσα σε λίγες ώρες σε εκατομμύρια τα likes της Dua Lipa στο instagram.


32974872-8715179-image-a-85_1599673291311

Η αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα ποπ σταρ μοιράστηκε με τους 52 εκατ. followers της ξέγνοιαστα στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά της στην Αμερική, όπου σύμφωνα με τη The Sun μετακόμισε για να βρίσκεται πιο κοντά στον αγαπημένο της Ανουάρ Χαντίντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

a bloody good time🏜*:・゚✧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις



«Ήταν δύσκολο να φτάσει στις ΗΠΑ από την αρχή και ξέρει ότι δεν θα είναι εύκολο να πηγαινοέρχεται γιατί θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για εβδομάδες» αναφέρει πηγή.

Κλείσιμο
«Αλλά γνωρίζει πολλούς ανθρώπους στο Λος Άντζελες, όπως και τον Ανουάρ, ο οποίος έχει ζήσει εκεί στο παρελθόν, οπότε είναι αισιόδοξη. Μόλις πήρε και ένα κουτάβι που ονομάζεται Dexter μαζί με τον Ανουάρ,  καθώς σχεδιάζουντο μέλλον τους στο Λος Άντζελες» καταλήγει.


dua_lipa_post
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης