O τελευταίος μπάτλερ της Νταϊάνα στο πλευρό του Ουίλιαμ: Δεν είναι σνομπ!

O τελευταίος μπάτλερ της Νταϊάνα στο πλευρό του Ουίλιαμ: Δεν είναι σνομπ!

«Ο Γουίλιαμ δεν είναι σνομπ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τον ενδιέφερε πάντα ο αδερφός του να παντρευτεί και να την φέρει στη βασιλική οικογένεια», λέει ο Πολ Μπάρελ

Royal_Brothers
Ο Πολ Μπάρελ, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας, λύνει τη σιωπή του και παίρνει θέση για τη γαλαζοαίματη κόντρα ανάμεσα στα αδέρφια, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Ο 62χρονος που ήταν ο τελευταίος μπάτλερ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του μεγάλου αδερφού: «Ο Γουίλιαμ δεν είναι σνομπ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τον ενδιέφερε πάντα ο αδερφός του να παντρευτεί και να την φέρει στη βασιλική οικογένεια».

Ο Μπάρελ μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή «Good Morning Britain» υποστήριξε πως ο Ουίλιαμ είναι «λογικός και ήρεμος» ενώ ο Χάρι «εκρηκτικός και καυτός». Σημείωσε επίσης ότι ο Ουίλιαμ από την αρχή προσπαθούσε να καθοδηγήσει τον αδερφό του στο πώς να χειριστεί τον γάμο του μέσα στη μοναρχία.

«Δεν είναι εύκολο για κανένα να είναι παντρεμένος με γαλαζοαίματο και ενδιαφέρομαι για σένα», έλεγε σύμφωνα με τον Μπάρελ ο Ουίλιαμ στον Χάρι

Μάλιστα ο Μπάρελ υποστήριξε πως αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια και πως θα ξαναέφερνε κοντά τον ένα στον άλλο.

Από τη στιγμή που η Νταϊάνα δεν ζει ίσως η Κέιτ να μπορούσε να ξαναφέρει κοντά τα δύο αδέρφια. «Η Κέιτ θα μπορούσε να τους φέρει κοντά. Με στεναχωρεί που τους βλέπω να είναι χώρια», λέει χαρακτηριστικά ο Μπάρελ.

Οι δηλώσεις του πρώην μπάτλερ της Νταϊάνας έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων του βιβλίου «Finding Freedom» αποσπάσματα του οποίου κυκλοφορούν με τους Times ενώ ολόκληρο το βιβλίο θα βγει στις 11 Αυγούστου.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ολίβια ντε Χάβιλαντ: Πέθανε σε ηλικία 104 ετών η τελευταία επιζήσασα του «Όσα παίρνει ο άνεμος»

Αλόννησος: Αγνοείται 52χρονος που πήγε για ψάρεμα – Σε εξέλιξη οι έρευνες του Λιμενικού

Χανιά: Πυροβόλησε τη σύζυγο του και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης