Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ποιος πήρε την απόφαση για το Megxit

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ποιος πήρε την απόφαση για το Megxit

Η έξοδος από το παλάτι και από την βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας ονομάστηκε Megxit, επειδή άπαντες θεώρησαν πως ιθύνων νους ήταν η Μέγκαν Μαρκλ, είναι, όμως, αυτή η αλήθεια;

Megan-harry
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε τον Ιανουάριο η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μέσω Instagram, σύμφωνα με την οποία το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να ζήσει μια ζωή οικονομικά ανεξάρτητη, μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Was Meghan Markle & Prince Harry's Royal Exit His Idea All Along?


Καθώς στη Βρετανία εκείνη την περίοδο οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση του Brexit ήταν έντονες, η απόφαση του Βρετανού γαλαζοαίματου και της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, έλαβε το «προσωνύμιο» Megxit, από το όνομα της 38χρονης Μέγκαν, αφού άπαντες θεώρησαν δεδομένο πως η δυναμική και φιλόδοξη, πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits, ήταν ο ιθύνων νους, πίσω από την αναπάντεχη απόφαση του ζευγαριού.

Όμως, το νέο βιβλίο Finding Freedom, που αναφέρεται στην κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν από την ημέρα της γνωριμίας τους μέχρι τον αρραβώνα, τον γάμο τους, την γέννηση του γιου τους, Άρτσι και τελικά το Megxit, αποκαλύπτει ποιος από τους δύο πήρε την απόφαση το λαμπερό ζευγάρι να εγκαταλείψει οριστικά το παλάτι και την Γηραιά Αλβιόνα.

Κλείσιμο


Αν και το βιβλίο, που υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από τις 11 Αυγούστου στο διαδίκτυο ενώ στα βιβλιοπωλεία θα είναι διαθέσιμο στις 20 Αυγούστου, πηγή από τον εκδοτικό οίκο Dey Street Books, μίλησε το Σάββατο στον βρετανικό Τύπο και ανέφερε πως το Megxit ήταν απόφαση του πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, η Χάρι είναι θυμωμένος που η ευθύνη για το Megxit έχει πέσει στους ώμους της Μέγκαν, η οποία απλά στήριξε την απόφαση του συζύγου της, μια απόφαση που ο 35χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ σκεφτόταν να πάρει εδώ και ένα χρόνο.

Θυμωμένος ο πρίγκιπας Χάρι με τη λέξη «Megxit»

«Αυτή η λέξη "Megxit", ειδικά, πάντα έκανε τον Χάρι να θυμώνει. Δίνει την εντύπωση πως η απόφαση να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια ήταν της Μέγκαν. Η πραγματικότητα είναι πως ο Χάρι πήρε αυτή την απόφαση. Το βιβλίο θα το ξεκαθαρίσει αυτό και θα εξηγήσει γιατί αυτό έπρεπε να συμβεί. Η αλήθεια είναι πως ο Χάρι δεν ήταν ευτυχισμένος για πολύ, πολύ χρόνο. Ήθελε να μετακομίσουν με τον τρόπο που το έκαναν και το σκεφτόταν περισσότερο από ένα χρόνο. Η Μέγκαν υποστήριξε την απόφαση του Χάρι», αποκάλυψε η πηγή στον βρετανικό Τύπο και τόνισε πως καθώς το βιβλίο αφορά μόνο την κοινή ζωή του ζευγαριού δεν κάνει καμία αναφορά στην κακή σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον 76χρονο πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

Πάντως και ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι, μετά την ανακοίνωση του Megxit, σε ομιλία του σε φιλανθρωπική οργάνωση είχε δηλώσει πως είναι θυμωμένος επειδή όλοι έδειχναν τη Μέγκαν ως τον άνθρωπο που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το ζευγάρι τα βασιλικά του καθήκοντα.

Το βιβλίο υπόσχεται μέσα από τις 368 σελίδες του να ρίξει φως στην ιστορία του ζευγαριού, που αποφάσισε να σπάσει το πρωτόκολλο και να χαράξει το δικό του μονοπάτι, μακριά από τη δημοσιότητα με ένα έργο, πρωτίστως, φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η περίληψη του βιβλίου, το οποίο έγραψαν δύο βασιλικοί συντάκτες πολύ κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του.

markle-harry


Πρόκειται για τον Όμιντ Σκόμπι, που γράφει στο Harper's Bazaar και η Daily Mail τον αποκαλεί «φερέφωνο» της Μέγκαν Μαρκλ και την Κάρολιν Ντουράντ, που αρθρογραφεί στο περιοδικό Elle για την βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας. Η Daily Mail, με την οποία η Μέγκαν Μαρκλ έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη για την δημοσίευση επιστολής που η δούκισσα είχε στείλει στον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, πριν τον γάμο της, υποστηρίζει πως το ζευγάρι πριν το Megxit και την αναχώρησή του για τον Καναδά, υπαγόρευσε στους δύο συγγραφείς την βιογραφία του. Η εφημερίδα αναφέρει μάλιστα, πως το ίδιο είχε κάνει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν παρότρυνε τους στενούς φίλους της να μιλήσουν στον συγγραφέα Άντριου Μόρτον για την πολυσυζητημένη βιογραφία της «Diana: Her True Story».

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασαν στις 18 Μαΐου τα δύο χρόνια του γάμου τους σε πολυτελή έπαυλη στο Λος Άντζελες, όπου έχουν εγκατασταθεί από τα μέσα Μαρτίου μαζί με τον μόλις ενός έτους γιο τους, Άρτσι. Αρχικά, η οικογένεια είχε μετακομίσει στη νήσο Βανκούβερ, στον Καναδά, αλλά, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και υπό τον φόβο πως θα κλείσουν τα σύνορα με τις ΗΠΑ, ο Χάρι και η Μέγκαν μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, γενέτειρα της πρώην ηθοποιού και τόπο διαμονής της 65χρονης μητέρας της, Ντόρια Ράγκλαντ.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές και πότε θα επηρεάσει

Έξαρση της πανδημίας στη Λατινική Αμερική: Πάνω από 40.000 οι νεκροί

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο Χαλάνδρι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης