Kέιτ vs Μέγκαν: Δύο κόσμοι αντίθετοι ακόμη και στις κολλητές τους φίλες

Kέιτ vs Μέγκαν: Δύο κόσμοι αντίθετοι ακόμη και στις κολλητές τους φίλες

Η μια είναι μελλοντική βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η άλλη άγγιξε το Στέμμα αλλά επέλεξε να ζήσει ως απλή σελέμπριτι - Το μόνο κοινό τους σημείο είναι ότι παντρεύτηκαν δύο αδέλφια - Οι διαφορές τους χαοτικές, ακόμα και στο status quo του φιλικού τους κύκλου

megan_kate_main
Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε εξετάσεις στο Παλάτι και τις πέρασε με άριστα. Η Μέγκαν Μαρκλ έμεινε μετεξεταστέα σε επίπεδο εντυπώσεων, ενώ βίωσε μοναδικό bullying από τον Τύπο για όλα όσα πρέσβευε. Θεωρήθηκε η βασική αιτία που ο πρίγκιπας Χάρι απαρνήθηκε το Παλάτι, μάλωσε με τον αδελφό του και εγκατέλειψε τη χώρα του για να ζήσει μαζί της στο Λος Αντζελες.

Ολο αυτό το διάστημα της πανδημίας η Κέιτ εμψύχωνε τους Bρετανούς επικοινονώντας προς τα έξω με μοναδική μαεστρία την εικόνα μιας νέας γυναίκας που έχει πλέον όλα τα εχέγγυα της μελλοντικής βασίλισσας. Στον αντίποδα, η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη με την «Mail on Sunday», εργάζεται στην Disney και μαζί με τον Χάρι βλέπουν τη βιογραφία τους, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, να βρίσκεται στην πρώτη θέση προπαραγγελιών της Αmazon.

Οι φίλες της Μέγκαν, ανάμεσά τους και η Οπρα Γουίνφρεϊ που βοήθησε στο να «κλείσουν» την έπαυλη του μεγιστάνα του Χόλιγουντ Τάιλερ Πέρι στο Μπέβερλι Χιλς, στέκονται στο πλευρό της και κατά καιρούς μιλούν -πάντα ανώνυμα- σε περιοδικά με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσεξ προσπαθώντας να ανασκευάσουν τις όποιες άσχημες εντυπώσεις.

Από την άλλη, οι φίλες της Δούκισσας του Κένσινγκτον δεν έχουν μιλήσει δημόσια αυτά τα χρόνια, δεν έχουν κάνει την παραμικρή δήλωση και δεν διαλαλούν τη φιλία τους, καθώς ο κύκλος στον οποίο μεγάλωσαν δεν επιτρέπει εξωτερικεύσεις τέτοιου είδους συναισθημάτων. Πολλές έχουν κάποιον τίτλο, άλλες είναι απλά πάμπλουτες, κάποιες βάφτισαν τα παιδιά της, ενώ οι περισσότερες είναι μαζί της από τα μαθητικά τους χρόνια.

Αντιθέτως, η Μέγκαν Μαρκλ έχει φίλες διάσημες που ασχολούνται είτε με τον χώρο της μόδας, είτε με την υποκριτική, είτε με τον αθλητισμό. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες αγαπούν τα φλας των φωτογράφων και δεν θεωρούν... παρακατιανή τη δημοσιότητα.

000_1EH7T4
000_11G94H
Κλείσιμο


Οι δεσμοί της Μέγκαν με τον Καναδά

Ο πιο δικός της άνθρωπος και η γυναίκα που ευθύνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό για το μοναδικό της στυλ δεν είναι άλλη από την Τζέσικα Μαλρόνεϊ, νύφη του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά. Η 40χρονη Τζέσικα γνωρίστηκε με τη Μέγκαν όταν ήταν ακόμη κοινή θνητή και βρισκόταν στον Καναδά για τα γυρίσματα της σειράς «Suits» στην οποία πρωταγωνιστούσε. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σε ένα μάθημα γιόγκα το 2011 και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ. Λάτρευαν τη μόδα, τα ταξίδια, πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο, είχαν τον ίδιο κομμωτή, ενώ η Τζέσικα βοήθησε τη Μέγκαν στο να στήσει και να εξελίξει το μπλογκ της The Tig. Ηταν η πρώτη που έμαθε για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα όταν αυτή διέρρευσε, το ζευγάρι είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της Μαλρόνεϊ μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου τους εκείνη πηγαινοερχόταν με το αεροπλάνο στο Λονδίνο προκειμένου να είναι δίπλα στη Μέγκαν και, φυσικά, μαζί διάλεξαν και το νυφικό. Μάλιστα παρανυφάκια στον πριγκιπικό γάμο ήταν και τα τρία της παιδιά. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν τον Καναδά ως αρχικό τόπο διαμονής τους μετά το σχίσμα με το Παλάτι. Και ήταν η Τζέσικα που για μια ακόμη φορά στήριξε ψυχολογικά τη Μέγκαν, ενώ πρόσεχε τον γιο τους Αρτσι όταν επέστρεψαν για λίγες μέρες στο Λονδίνο για τις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η 35χρονη σχεδιάστρια Μίσα Νούνου, που γεννήθηκε στο Μπαχρέιν και ζει στο Λονδίνο, λέγεται ότι είναι αυτή που γνώρισε τη Μέγκαν στον Χάρι το 2016 και τους έκλεισε το πρώτο ραντεβού. Ηταν εκείνο το καλοκαίρι που η Μίσα και η Μέγκαν έκαναν μαζί διακοπές. Μάλιστα ο πρώην σύζυγος της σχεδιάστριας, Αλεξάντερ Τζιλκς, είχε φοιτήσει στο Ιτον μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. Τώρα πλέον η Νούνου είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό μεγιστάνα πετρελαίων Μάικλ Χες και στον γάμο τους, που έγινε πέρσι στην Ιταλία, έδωσαν το «παρών» τόσο ο Χάρι με τη Μέγκαν όσο και οι Ιβάνκα Τραμπ, Κάρλι Κλος, Κέιτι Πέρι, Ορλάντο Μπλουμ κ.ά.

Από τα χρόνια του κολεγίου, αλλά και του πανεπιστημίου στη συνέχεια, η Μέγκαν Μαρκλ έχει μόνο μια φίλη, την Λίντσεϊ Ροθ - μάλιστα στον γάμο της κολλητής της η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν παράνυφος. Φυσικά η Ροθ ήταν από τις πρώτες που έλαβαν πρόσκληση για τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι.

Φιλίες από τα πλατό του «Suits»

Η Αμπιγκέιλ Σπένσερ συναντήθηκε με τη Μέγκαν για πρώτη φορά σε μια οντισιόν. Στη συνέχεια βρέθηκαν και οι δύο να συμπρωταγωνιστούν στη σειρά «Suits» και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ. Οι δυο τους, μαζί με την Τζέσικα Μαλρόνεϊ, έβγαιναν συχνά έξω, έκαναν πιλάτες, ενώ η Αμπιγκέιλ έγραφε κι αυτή στο μπλογκ της Μέγκαν - και φυσικά ήταν στο πλευρό της στον γάμο της με τον Χάρι.

Οι δύο τελευταίες φίλες της δούκισσας είναι και οι πλέον διάσημες. Ο λόγος για τη Σερένα Γουίλιαμς, κυρίαρχη μορφή στον χώρο του τένις, και τη Πριάνκα Τσόπρα, τη διάσημη Ινδή ηθοποιό που κατέκτησε το Χόλιγουντ. Μέγκαν και Σερένα γνωρίστηκαν το 2014 όταν έπαιξαν μαζί στο celebrity Beach Bowl. Τότε η Μέγκαν, αναφερόμενη στη φιλία τους, είχε γράψει στο μπλογκ της: «Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή. Συνεργαστήκαμε άψογα στο παιχνίδι και δεν σταματούσαμε λεπτό να γελάμε και να μιλάμε όχι για το τένις ή την υποκριτική, αλλά για κοριτσίστικα θέματα. Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η φιλία».

Η Δούκισσα του Σάσεξ μάλιστα έδινε συχνά το «παρών» χειροκροτώντας και ενθαρρύνοντας τη φίλη της στους αγώνες της στο Γουίμπλεντον, ενώ προώθησε με τις στυλιστικές της επιλογές και τη σειρά ρούχων της Σερένα. Από την άλλη, η φίλη της παραβρέθηκεν στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Αλέξις Οχανιάν, ενώ ήταν αυτή που οργάνωσε με κάθε λεπτομέρεια το baby shower της Μέγκαν στη Νέα Υόρκη καλώντας όλες τις στενές της φίλες, όπως την Τζέσικα, τη Μίσα, τη Λίντσεϊ, την Αμπιγκέιλ και την Πριάνκα Τσόπρα.

Τέσσερα χρόνια κρατά η φιλία της Μέγκαν με την Πριάνκα Τσόπρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο γνωστού γυναικείου περιοδικούς και όπως είχε δηλώσει η Μέγκαν: «Από την πρώτη στιγμή έγινε το “κλικ” με εμάς. Ηταν κάτι απόλυτα φυσικό. Στην πορεία των χρόνων δεν χάσαμε επαφή καθώς επικοινωνούσαμε συνεχώς είτε με mail και μηνύματα είτε μιλώντας στο τηλέφωνο, ενώ όποτε βρισκόμασταν στην ίδια πόλη το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να κανονίσουμε συνάντηση». Εννοείται ότι η Τσόπρα ήταν καλεσμένη στον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι και ήταν συνεχώς στην παρέα της Τζέσικα Μαλρόνεϊ και της Αμπιγκέιλ Σπένσερ.

000_1PO9SD
000_1L92ZQ


Ο κύκλος της... βασίλισσας

Η Κέιτ Μίντλετον του αυστηρού πρωτοκόλλου, η μητέρα των τριών παιδιών και αγαπημένη του βρετανικού Τύπου, υπήρξε κάποτε ανέμελη και θεωρούνταν η ψυχή των πάρτυ. Η πιο στενή της φίλη, πέρα από την αδελφή της Πίπα με την οποία μοιράζονται τα πάντα, ήταν από τα χρόνια του Marlborough College η Εμίλια Ζαρντίν-Πάτερσον, η οποία πριν από λίγες ημέρες απέκτησε το τρίτο της παιδί. Η Εμίλια υπήρξε το alter ego της Κέιτ στο κολέγιο, ενώ ήταν αυτή που την παρηγόρησε όταν εγκατέλειψε τον Γουίλιαμ, ο οποίος δεν έπαιρνε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Οι δύο κολλητές πήγαν Ιμπιζα, όπου εκεί η Κέιτ έπνιξε τον καημό του χωρισμού σε απανωτά σφηνάκια! Η Εμίλια είναι μία από τις νονές του πρίγκιπα Τζορτζ και ως αναγνωρισμένη interior designer ήταν αυτή που βοήθησε την Κέιτ στην ανακαίνιση τόσο του Kensington Palace όσο και του Anmer Hall. Ο σύζυγός της Ντέιβιντ, πάμπλουτος Σκωτσέζος γαιοκτήμονας, υπήρξε συμφοιτητής του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Ιτον, ενώ ο αδελφός του για ένα διάστημα υπήρξε ζευγάρι με την αδελφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλεντον

Η Τρίνι Φόιλ είναι μαζί με την Κέιτ από την ηλικία των 14 ετών - είναι από τις φίλες που επισκέπτονται συχνά το Κένσινγκτον για να δει την Κέιτ και τα παιδιά. Οι δύο γυναίκες είναι άρρηκτα δεμένες, ενώ πολλές φορές ο φακός τις έχει συλλάβει να περπατούν στους κήπους του Κένσινγκτον συζητώντας.

Η Σόφι Κάρτερ στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον στενό φίλο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Τόμας βαν Στράουμπεντζ. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Κέιτ, ενώ είναι από τις λίγες που έχει προσκληθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας. Εχέμυθη και σοβαρή, ήταν αυτή που συνόδεψε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ στο πρώτο τους ταξίδι με τον πρίγκιπα Τζορτζ για σκι, ενώ είναι μία από τις νονές της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Μένει κοντά στο AmnerHall στο Νόρφολκ, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία τους παιδιά μένουν την περίοδο της καραντίνας.

Φιλίες από τα φοιτητικά χρόνια και κουμπαριές

Ο Τζέιμς και η Λόρα Μιντ είναι στενοί φίλοι του Γουίλιαμ και της Κέιτ. Με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κένσινγκτον γνωρίζονται από τα σπουδαστικά τους χρόνια - μάλιστα στον χωρισμό τους πέρα από τη Λόρα ήταν και ο Τζέιμς που έκανε παρέα στην Κέιτ. Ο Τζέιμς, από τους πιο παλιούς φίλους του Γουίλιαμ, είναι και ένας από τους νονούς της πριγκίπισσας Σάρλοτ, ενώ η Λόρα, κόρη του 8ου Κόμη του Ρόμνεϊ, βάφτισε τον πρίγκιπα Λούις.

Η Αλις Αβενελ είναι φίλη της Κέιτ από το Κολέγιο Marlborough και είναι πάντα η συμπαίκτριά της στο τένις. Ταυτόχρονα, όμως, υπήρξε φίλη από την εφηβεία της και με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με την Πίπα Μίντλετον. Η Αβενελ έχει μια κόρη μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα Τζορτζ και με τον σύζυγό της κάνουν στενή παρέα με το πριγκιπικό ζευγάρι.

Από ιδιαιτέρα γραμματέας της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η Ρεμπέκα Ντίκον έγινε μία από τις πιο στενές φίλες της, ενώ η Νατάσα Αρτσερ είναι πέρα από φίλη και προσωπική βοηθός της Κέιτ και αυτή που τη συμβουλεύει στυλιστικά. Είναι μάλιστα από τα πρώτα άτομα που έφτασαν στο νοσοκομείο στις γέννες τόσο του πρίγκιπα Τζορτζ όσο και τις πριγκίπισσας Σάρλοτ.
Και ο κύκλος κλείνει με την Ρόουζ Χάνμπερι, η οποία εν μια νυκτί μετετράπη από κολλητή σε πέτρα του σκανδάλου, καθώς τα ταμπλόιντ τη φωτογράφισαν ως τη γυναίκα με την οποία ο Γουίλιαμ απάτησε την Κέιτ όταν αυτή ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Η υπέρκομψη Ρόουζ είναι σύζυγος του μαρκήσιου Ντέιβιντ Xoλμοντελέι, 23 χρόνια μεγαλύτερού της, με τον οποίο ζουν στο Νόρφολκ, ελάχιστα μέτρα μακριά από το Anmer Hall. Η Ρόουζ υπήρξε μοντέλο και είχε σχέσεις με αρκετούς ευκατάστατους άντρες. Ο πατέρας της Τιμ είναι μέλος της δυναστείας ζυθοποιίας Truman, Hanbury, Buxton & Co. και η μητέρα της Εμα σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του οίκο μόδας Marosa. Το όνομά της υπήρχε στη λίστα του «Tatler» με τα 100 άτομα που προσκαλούνται συνήθως σε πάρτυ. Μετά το σκάνδαλο, η Ρόουζ και ο σύζυγός της έδωσαν το «παρών» στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ για το ζεύγος Τραμπ και όλοι παρατήρησαν ότι εκείνο το βράδυ Κέιτ και Ρόουζ δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης