Το Megxit γίνεται ταινία: Στη μικρή οθόνη η «απόδραση από το παλάτι» του Χάρι και της Μέγκαν

Το Megxit γίνεται ταινία: Στη μικρή οθόνη η «απόδραση από το παλάτι» του Χάρι και της Μέγκαν

Η συναρπαστική ιστορία του Megxit θα αποτελέσει την πλοκή της νέας τηλεταινίας που ετοιμάζει το Lifetime με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Η απόδραση από το παλάτι»

markle-harry
Η συναρπαστική ιστορία του Megxit, δηλαδη της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα παίρνοντας «διαζύγιο» από το παλάτι, θα αποτελέσει την πλοκή μιας τηλεταινίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Trailer παλαιότερης ταινίας του Lifetime για το ζευγάρι:

Harry & Meghan: A Royal Romance - Behind the Scenes | Lifetime

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει την τρίτη του ταινία για το λαμπερό ζευγάρι που δεν έχει πάψει στιγμή να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ από την ημέρα του γάμου του. Με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι», το φιλμ θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και θα έχει τον χαρακτήρα μυθοπλασίας, που όμως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δίκτυο, «η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους».

Όπως διευκρινίζει η βρετανική εφημερίδα, δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση για το casting αλλά ούτε και για το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής και της προβολής της τηλεταινίας, δεδομένης και της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στον χώρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Harry & Meghan: Becoming Royal | Premieres Memorial Day at 8/7c | Lifetime


Η τηλεταινία για την «απόδραση» του Χάρι και της Μέγκαν από το παλάτι θα είναι η τρίτη που γυρίζει το δίκτυο για το ζευγάρι. Η πρώτη, με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Ένας βασιλικός έρωτας» ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και προβλήθηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, πέντε μέρες πριν τον γάμο τους. Η δεύτερη, που προβλήθηκε έναν χρόνο μετά, εστίαζε στον πριγκιπικό γάμο και στους πρώτους μήνες της ζωής του Χάρι και της Μέγκαν ως παντρεμένο ζευγάρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Πετρούνιας: Η Βασιλική είναι η γυναίκα της ζωής μου, δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς εκείνη

«Ανώφελους θανάτους» βλέπει ο Φάουτσι αν η οικονομία των ΗΠΑ ανοίξει πολύ γρήγορα

Κινεζικό διαστημικό «σκουπίδι» 18 τόνων έπεσε στη Γη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης