Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Επέτειος γάμου σε έπαυλη 18 εκατ. δολαρίων στο Λος Άντζελες

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Επέτειος γάμου σε έπαυλη 18 εκατ. δολαρίων στο Λος Άντζελες

Δύο χρόνια γάμου κλείνουν σήμερα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ - Η γνωριμία τους, ο αρραβώνας, ο γάμος, το «διαζύγιο» από το παλάτι και η νέα ζωή στις ΗΠΑ

harry-meghan-0
Το παραμύθι άρχισε στις 19 Μαΐου του 2018, όταν ο γοητευτικός γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα ένωσε τη ζωή του με την Αμερικανίδα ηθοποιό ενώπιον θεού και ανθρώπων στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Παρούσα σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας και αρκετοί celebrities, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούσαν από τη μικρή οθόνη τον λαμπερό γάμο του πρίγκιπα με μια «κοινή θνητή», που είχε, ήδη, στο ενεργητικό της ένα διαζύγιο και που στην εκκλησία την συνόδεψε η Αφροαμερικανή μητέρα της, με τις φήμες για κακή σχέση με τον πατέρα της να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μετά από δύο χρόνια, ίσως, κανείς δεν θα είχε προβλέψει, πως το λαμπερό ζευγάρι γιορτάζει την δεύτερη επέτειο του γάμου του σε πολυτελή έπαυλη στο Λος Άντζελες εν μέσω καραντίνας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ έχει πάρει οριστικό «διαζύγιο» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και την βασιλική οικογένεια. Στο μεταξύ, στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν προστέθηκε ένα ακόμα μέλος, ο γιος τους, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάττεν-Ουίνδσορ, που ήρθε στον κόσμο στις 6 Μαΐου του περασμένου έτους.

To Megxit, η ψυχρή σχέση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και η μετακόμιση στον Καναδά

Μόλις ένα χρόνο, 10 μήνες και 12 μέρες άντεξε η Μέγκαν Μαρκλ να ζει υπό το ασφυκτικό πρωτόκολλο που της επέβαλε ο τίτλος της δούκισσας του Σάσεξ, τον οποίο απέκτησε την ημέρα του γάμου της. Το φθινόπωρο του 2019 και μόλις το ζευγάρι είχε επιστρέψει από επίσημη περιοδεία στην Αφρική, ο Χάρι και η Μέγκαν αποκάλυψαν σε ντοκιμαντέρ του ITV πόσο δύσκολο είναι για εκείνους να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας και να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων ενημέρωσης και ειδικότερα, των βρετανικών ταμπλόιντς.

Όμως, παράλληλα, μετά τον γάμο του Χάρι με την πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits και η σχέση του 35χρονου πρίγκιπα με τον μεγαλύτερο αδελφό του, Ουίλιαμ, άρχισε να μπαίνει στο «ψυγείο», καθώς οι δύο άλλοτε αγαπημένοι γιοι της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, έφθασαν στο σημείο να μην μιλάνε μεταξύ τους. Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2019 ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να φύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου κατοικεί και ο δούκας του Κέιμπριτζ με την οικογένειά του και ανακαίνισαν το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, όπου και μετακόμισαν.

Τον Νοέμβριο του 2019 ο Χάρι και η Μέγκαν μαζί με τον μικρό Άρτσι ταξίδεψαν για έξι εβδομάδες στον Καναδά, με άδεια από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Όπως όλα έδειξαν αργότερα «ο κύβος είχε ριφθεί». Τον Ιανουάριο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έριξαν «βόμβα μεγατόνων» στο παλάτι. Το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόφασή του να αποχωρήσει από τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να ζήσει μια ανεξάρτητη οικονομικά ζωή εκτός Ηνωμένο Βασιλείου. To Megxit ήταν πλέον γεγονός.

Ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, χωρίς να αφήσει αλώβητους τον Χάρι και τη Μέγκαν, αφού η 94χρονη μονάρχης αναγκάστηκε να τους απαγορεύσει να χρησιμοποιούν για εμπορική χρήση τους βασιλικούς τους τίτλους. Αλλά και ο Χάρι έχασε τους στρατιωτικούς του τίτλους, γεγονός που του έχει κοστίσει πολύ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα φίλος του σε αμερικανικό περιοδικό.

Από τα μέσα Ιανουαρίου ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον μικρό Άρτσι είχαν εγκατασταθεί σε έπαυλη στη νήσο Βανκούβερ του Καναδά. Αρχικά, όλα έδειχναν πως το ζευγάρι είχε επιλέξει να ζήσει στη χώρα, όπου η Μέγκαν είχε αρκετούς φίλους, αφού έζησε για εφτά χρόνια στο Τορόντο, όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα της γνωστής σειράς Suits. Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και υπό τον φόβο πως ο Καναδάς θα κλείσει τα σύνορά του, ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να φύγουν για το Λος Άντζελες, γενέτειρα της ηθοποιού και πόλη στη οποία κατοικεί η 65χρονη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

Νέα ζωή για τον Χάρι και τη Μέγκαν στο Λος Άντζελες

Η νέα ζωή του Χάρι και της Μέγκαν στο Λος Άντζελες είναι «πριγκιπική». Το ζευγάρι έχει εγκατασταθεί σε ένα μοντέρνο παλάτι, μια έπαυλη αξίας 18 εκατ. δολαρίων, που βρίσκεται σε αριστοκρατική γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς και ανήκει στον Αμερικανό παραγωγό και ηθοποιό Τάιλερ Πέρι.

Κλείσιμο
Δώδεκα μπάνια, οκτώ υπνοδωμάτια, παιδικό δωμάτιο, σπα με κίονες, που θυμίζουν αρχαία Ελλάδα, τζακούζι, μια άνετη κουζίνα, ένα τεράστιο σαλόνι και βεράντες με ανεμπόδιστη θέα στους απέναντι λόφους, είναι όσα διαθέτει το ανάκτορο του Τάιλερ για να προσφέρει μια βασιλική ζωή στον Βρετανό γαλαζοαίματο και την οικογένειά του.

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν: Από το «τυφλό ραντεβού», στον αρραβώνα και στον γάμο

Ο ζωηρός κοκκινομάλλης πρίγκιπας Χάρι, έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, γνώρισε από κοινούς φίλους σε κλαμπ του Λονδίνου την Αμερικανίδα ηθοποιό το 2016. Επρόκειτο για ένα «τυφλό ραντεβού». Τον Νοέμβριο του 2017 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Αμέσως, φάνηκε μέσω των δημοσιευμάτων των βρετανικών ταμπλόιντ πως η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέλφια της και τον 76χρονο πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, δεν ήταν καθόλου καλή.

Άλλωστε, κανείς από αυτούς δεν ήταν καλεσμένος στον λαμπερό γάμο του ζευγαριού στις 19 Μαΐου του 2018, εκτός από τη μητέρα της νύφης, Ντόρια Ράγκλαντ. Η Σαμάνθα Μαρκλ και ο Τόμας Μαρκλ τζούνιορ, τα δύο αδέλφια της Μέγκαν από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, δεν σταμάτησαν να δίνουν συνεντεύξεις και να την κακολογούν πριν και μετά τον γάμο της. Όσο για τον πατέρα της, Τόμας, πρώην διευθυντή φωτισμού στον κινηματογράφο, έδωσε πολλές επ' αμοιβή συνεντεύξεις στον βρετανικό Τύπο εκθέτοντας την βασιλική οικογένεια, την κόρη του και τον πρίγκιπα Χάρι.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Χαμόγελα για τις πρώτες δύο εβδομάδες επιστροφής στην κανονικότητα

Ξεπέρασαν τους 35.000 οι νεκροί λόγω κορωνοϊού στη Βρετανία

Κίνα: Φόβοι για νέο ξέσπασμα - Σε καραντίνα δύο πόλεις λόγω έκρηξης κρουσμάτων κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης