Netflix: Πέθανε στα 22 της χρόνια η Hana Kimura του «Terrace House»

Netflix: Πέθανε στα 22 της χρόνια η Hana Kimura του «Terrace House»

Η νεαρή επαγγελματίας παλαιστής πάλευε με την κατάθλιψη -Τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για αυτοκτονία

hana-kimura-dies
Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 22 της χρόνια η Hana Kimura,  επαγγελματίας παλαιστής που πρωταγωνιστούσε στο ριάλιτι «Terrace House» του Netflix.

Τη θλιβερή είδηση για την απώλεια της νεαρής αθλήτριας τη γνωστοποίησε χθες ο εκπρόσωπος της εταιρείας Stardom, με την οποία συνεργαζόταν η Hana Kimura.

«Λυπούμαστε πολύ, που ανακοινώνουμε ότι η δική μας Hana Kimura άφησε την τελευταία της πνοή. Σας παρακαλούμε, να δείξετε σεβασμό και να επιτρέψετε να περάσει κάποιο διάστημα, ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα. Κρατήστε τις σκέψεις και τις προσευχές σας για την οικογένεια και τους φίλους της. Είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράστασή σας στη δύσκολη αυτή στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.



Πάλευε με την κατάθλιψη
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά τα αίτια του θανάτου της, σύμφωνα με αναφορές σε διεθνή μέσα και τα social media, αναφέρεται πως η ίδια έδωσε τέλος στη ζωή της, καθώς πάλευε με την κατάθλιψη.

Κλείσιμο
"Terrace House" Star Hana Kimura Dead at 22 After Cyberbullying | E! News


Οι πληροφορίες γύρω από τον θάνατό της λένε πως η Kimura προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ύστερα από απειλητικά και προσβλητικά μηνύματα που δεχόταν τον τελευταίο καιρό στα κοινωνικά της δίκτυα. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία μαζί με τη γάτα της και τη λεζάντα: «Αντίο».

Hana-Kimura


Επίσης, στο Twitter της ανήρτησε μια σειρά από παράξενα μηνύματα, που σύμφωνα με μεταφράσεις των fan της, έλεγαν πως «δεν ήθελε να είναι άνθρωπος πλέον», ενώ σε άλλα άφηνε να εννοηθεί πως δεχόταν cyberbullying και έγραψε: «Το λατρεύω. Είμαι αδύναμη, συγγνώμη».

hana-kimura-thanatos


Η είδηση του θανάτου της τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους θαυμαστές της να εκφράζουν τη θλίψη τους
για τον πρόωρο χαμό της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης