Μέγκαν και Χάρι ζουν σε έπαυλη 18 εκατ. δολαρίων αφότου μετακόμισαν στο Λος Άντζελες

Μέγκαν και Χάρι ζουν σε έπαυλη 18 εκατ. δολαρίων αφότου μετακόμισαν στο Λος Άντζελες

Η Μέγκαν και ο Χάρι απολαμβάνουν την πολυτελή βίλα του μεγιστάνα του Χόλιγουντ Τάιλερ Πέρι, με τα οκτώ υπνοδωμάτια και τα 12 μπάνια - Ποια σελέμπριτι πιστεύεται ότι μεσολάβησε  για να μείνουν εκεί

markle-harry
Σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία ανήκει στον μεγιστάνα του Χόλιγουντ Τάιλερ Πέρι, διαμένουν ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και το ενός έτους μωράκι τους από τα τέλη Μαρτίου, όταν και μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως αναφέρει το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει θεαθεί ποτέ δημόσια με τον πάμπλουτο ηθοποιό και παραγωγό, πιστεύεται ότι τον γνώρισαν μέσω της κοινής στενής τους φίλης, Όπρα Γουίνφρεϊ.



Ο Δούκας και η Δούκισσας του Σάσσεξ διέμεναν σε ένα παραλιακό σπίτι στη Νήσο Βανκούβερ αφότου ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο Γενάρη. Ωστόσο, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Καναδάς θα επέβαλε περιορισμούς στα σύνορά του λόγω της επιδημίας της Covid-19, το ζευγάρι αναχώρησε απευθείας για την Καλιφόρνια.

Κλείσιμο
Από την ημέρα που έφτασαν στο Λος Άντζελες, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εμφανιστεί ελάχιστες φορές δημόσια, συμμετέχοντας εθελοντικά σε προγράμματα βοήθειας ευπαθών ομάδων που πλήττονται από τον κορωνοϊό ή βγάζοντας βόλτα τον σκύλο τους. Ωστόσο παρέμενε άγνωστο μέχρι στιγμής πού διαμένει πλέον το ζευγάρι, μια πληροφορία που κατάφερε τελικά να αποκαλύψει η Daily Mail.

meghan-harry-spiti-2


Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η τοσκανικού στυλ βίλα του 50χρονου Πέρι έχει οκτώ υπνοδωμάτια και 12 μπάνια και είναι χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου στην αυστηρά περιφρουρούμενη κοινότητα Beverly Ridge Estates, όπου διαμένει μόνο η ελίτ των σταρ. Η αξία της εκτιμάται στα 18 εκατ. δολάρια. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο 35χρονος πρίγκιπας και η σύζυγός του νοικιάζουν την έπαυλη του Πέρι ή αν μένουν εκεί ως φιλοξενούμενοι, γράφει η Daily Mail, ωστόσο το σίγουρο είναι δεν υπάρχει καταγραφή στα επίσημα αρχεία για πώληση.

meghan-harry-spiti-1


Τόσο οι Σάσσεξ όσο και ο Πέρι, του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 600 εκατ. δολάρια, θεωρούν την Όπρα Γουίνφρεϊ «μέντορα» και κολλητή φίλη τους. Η θρυλική παρουσιάστρια έχει βαφτίσει τον πεντάχρονο γιο του Πέρι και είχε φωτογραφηθεί στο σπίτι που μένουν σήμερα ο Χάρι και η Μέγκαν στο πάρτι μετά τα βαφτίσια του αγοριού, το 2015.

opra-1



Το ζεύγος Σάσσεξ ετοιμάζει αυτήν την περίοδο μια σειρά ντοκιμαντέρ με την Όπρα, ενώ και ο παραγωγός έχει συνεργαστεί επαγγελματικά μαζί της στο παρελθόν.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν πολύ προσεκτικοί στην προσπάθειά τους να μείνει κρυφή η βάση τους στο Λος Άντζελες. Η ομάδα των συνεργατών τους βοήθησε να επιλέξουν σωστά την τοποθεσία για τη μετάβασή τους στην περιοχή. Η κοινότητα Beverly Ridge έχει πύλη που φρουρείται και η έπαυλη του Τάιλερ έχει δική της πύλη που παρακολουθείται από το προσωπικό ασφαλείας τους. Το Beverly Ridge είναι ιδανικό αν θες να αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέματα. Οι γείτονες είναι ως επί το πλείστον μέλη παλιών πλούσιων οικογενειών και μεγιστάνες του επιχειρηματικού κόσμου, και όχι κουτσομπόλητες της σόουμπιζ. Πρόκειται αναμφίβολα για μια εκπληκτική έπαυλη, από τις πιο όμορφες στο LA» λέει πηγή της εφημερίδας.

H κοινότητα Beverly Ridge Estates είναι κοντά στο ιδιωτικό αεροδρόμιο Van Nuys και σε μερικά από τα πιο φημισμένα ιδιωτικά σχολεία της κομητείας. Ανάμεσα στις διασημότητες που έχουν κατά καιρούς μείνει σε κάποια από τις 14 οικίες της κοινότητας είναι η Πάρις Χίλτον και η Αλέξις Κάρσον.

meghan-harry-spiti-3


Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Πέρι και Μαρκλ είχαν κάποια φιλική σχέση, λόγω και της παλαιότερης ενασχόλησης της Δούκισσας του Σάσσεξ με την υποκριτική, ο παραγωγός είχε εκφράσει συμπάθεια για εκείνη νωρίτερα φέτος, με αφορμή μια συνέντευξή της στο ITV. Σε εκείνη τη συνέντευξη η Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφράσει το παράπονο ότι κανείς δεν την ρωτάει αν είναι καλά η ίδια, και ο Πέρι είχε πει ότι την καταλαβαίνει. «Την ένιωσα όταν το είπε αυτό. Οι άνθρωποι ρωτούν "πώς τα πας" αρκετές φορές από συνήθεια. Ελάχιστοι το εννοούν ή προσέχουν την απάντηση», είχε πει χαρακτηριστικά.

meghan-harry-spiti-4


Ο Πέρι είχε ανακηρυχθεί ο πλουσιότερος άνδρας στον χώρο της ψυχαγωγίας από το Forbes το 2011. Ο παραγωγός από τη Νέα Ορλεάνη έχει πολλά ακίνητα στην κατοχή του και το 2018 είχε πουλήσει άλλη μία εντυπωσιακή έπαυλη που διέθετε στο Μπέβερλι Χιλς στον Φαρέλ Γουίλιαμς για 15,6 εκατομμύρια.

Πηγή βίντεο, φωτογραφιών: Daily Mail

Ειδήσεις σήμερα:

Λάκης Γαβαλάς: Χάκαραν τον λογαριασμό μου στο Facebook και ξέρω ποιοι απατεώνες είναι

Η «Κραυγή» του Αρκά για τις αποστάσεις

Ο Ντε Νίρο «πυροβολεί» τον Τραμπ: Ο ηλίθιος θέλει απλά να επανεκλεγεί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης