Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν με τον Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν με τον Χάρι

Το σπίτι βρίσκεται στο Bel-Air και κοστολογείται στα 15 εκατ. δολάρια

1markle
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ εξακολουθούν να αναζητούν το μέρος που θα αποκαλέσει το παντοτινό τους σπίτι στο Λος Άντζελες. Δεν μπορούν, άλλωστε, να φιλοξενούνται ισοβίως στην έπαυλη του δημοφιλούς κωμικού και παραγωγού Τάιλερ Πέρι. Παρά τις φήμες που έχουν κατά καιρούς διακινηθεί σε σχέση με κάποιες επιλογές κατοικιών τους, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Το ζευγάρι δεν έχει προβεί σε καμία αγορά, αν και πράγματι βρίσκονται σε φάση έρευνας, χρησιμοποιώντας έναν από τους πιο γνωστούς μεσίτες του Χόλυγουντ. Ο προϋπολογισμός τους κινείται μεταξύ 12 και 18 εκατομμυρίων δολαρίων και η προτίμησή τους εστιάζεται στη δυτική πλευρά της πόλης, εκεί που διαθέτουν οικήματα κάποιοι από τους πιο πρωτοκλασάτους παίκτες της βιομηχανίας του θεάματος.
mansion

Πρώτο στη λίστα τους είναι ένα μοντέρνο σπίτι στο Bel-Air, το οποίο κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια δολάρια. Περιγράφεται ως ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, κρυμμένο πίσω από τεράστιες μίνιμαλ πύλες. Επτά υπνοδωμάτια με μπάνια, εσωτερική πισίνα και εξωτερική. Ξεχωρίζει ένα εκπληκτικό αίθριο που μοιάζει να αγγίζει τον ουρανό. Η λειτουργικότητά του είναι υπέροχη επειδή συνδέει απρόσκοπτα το εσωτερικό με το εξωτερικό. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι γυάλινο και περιλαμβάνει ιδιωτικό σπα. Υπάρχει κινηματογράφος 20 θέσεων, τραπέζι μπιλιάρδου, κάβα 200 μπουκαλιών, καθώς και γυμναστήριο και χαμάμ καθώς επίσης πισίνα υπερχείλισης και μηχανογραφημένο μπαρ βροχής.

Ειδήσεις σήμερα:

Η γυμνή ηλιοθεραπεία της Νταϊάνας, η αλκοολική Μαργαρίτα και η δικτάτορας Μέγκαν Μαρκλ - Στη φόρα τα άπλυτα του Kensington Palace

Τρύφωνας Σαμαράς για Λάκη Γαβαλά: Εύχομαι και εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι

Σοφία Καρβέλα σε Άννα Βίσση: Τότε που δεν μοιάζαμε σαν αδερφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης