Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας - Οι πρώτοι καλεσμένοι

Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας - Οι πρώτοι καλεσμένοι

Το νυχτερινό talk show του Alpha είχε σταματήσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, λόγω των έκτακτων μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας

Eleonora_Meleti
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας 4 Μαΐου, στις 00.20, επιστρέφουν τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Mελέτη στην τηλεόραση του Alpha.

Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ο Χρήστος Δάντης, λίγες μέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο του τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός», ανοίγοντας μέτωπο μέχρι και με την εκκλησία.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης παίρνει θέση και εξηγεί γιατί ενώ πιστεύει στον Θεό, επέλεξε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με αυτό τον τίτλο. Τοποθετείται σχετικά με το ξέσπασμά του στα social media μιλώντας για «ξερόλες» και «ξεπεσμένες λουλουδούδες» και αποκαλύπτει σε ποιον απευθυνόταν και τον λόγο της «επίθεσής» του αυτής.

Επιπλέον, σχολιάζει την πρόσφατη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, ενώ χαρακτηρίζει στην πλειονότητά τους «ακατάλληλους» όσους κρίνουν και διδάσκουν μουσική και φωνητική στα reality shows. Κάνει χιούμορ για το ότι έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει τέσσερις φορές, αναγνωρίζοντας πως το «πρόβλημα» το έχει εκείνος και όχι οι γυναίκες.


Στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας, καλεσμένη επίσης θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου. Η γνωστή φωτογράφος και σχεδιάστρια μιλά για το πώς βίωσε η οικογένεια της την εμπειρία του κορωνοϊού, με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα δύο από τα τρία της παιδιά να νοσούν από τον COVID-19.

Την Τρίτη 5 Μαΐου, η εκπομπή «Μεσάνυχτα» φιλοξενεί τη Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που τοποθετήθηκε εναντίον τουσυναδέλφου της και Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη. Αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της και παραδέχεται πως αν γνώριζε ότι το παιδί της θα δεχόταν bullying επειδή η μαμά της είναι διάσημη, δεν θα την είχε εκθέσει ποτέ στη δημοσιότητα.
Κλείσιμο
Εξηγεί τι εννοεί όταν δηλώνει πως δεν έχει ανάγκη πλέον το σεξ, δυσκολεύεται να απαντήσει στο αν έχει αγαπηθεί πραγματικά και αν έχει αληθινούς φίλους, ενώ συγκινείται όταν αναφέρεται στο θάνατο της αδελφής της. Τέλος, αποκαλύπτει πως «πέρασε» στα χέρια της το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη.


Καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» της ερχόμενης Τρίτης και ο αθλητής τριάθλου υπεραποστάσεων Βαγγέλης Χαρατσής, ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, περιγράφει πώς βίωσε την περιπέτεια του με τον COVID-19, πού κόλλησε τον ιό, ποια ήταν τα πρώτα συμπτώματα αλλά και ποια η εξέλιξη της υγείας του ύστερα από τη 10ήμερη νοσηλεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η Κίνα παρασκευάζει το πειραματικό εμβόλιο Coronovac σε μεγάλη κλίμακα

Ιερά Σύνοδος: Αποδεχόμαστε τις αποφάσεις της Πολιτείας - Αδιαπραγμάτευτη η Θεία Κοινωνία

Πολυτεχνείο: Στη «φάκα» οι Αλβανοί ληστές της Πολυτεχνειούπολης - Ρήμαζαν εργαστήρια και απήγαγαν 17χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης