Ηράκλειο: Οι γιατροί έσωσαν τον αντίχειρα του 21χρονου που ακρωτηριάστηκε σε μηχανή κιμά

Ηράκλειο: Οι γιατροί έσωσαν τον αντίχειρα του 21χρονου που ακρωτηριάστηκε σε μηχανή κιμά

Ο νεαρός έχασε τα τέσσερα δάχτυλα του ενός χεριού, το απόγευμα της Κυριακής - Έπειτα από πολύωρη επέμβαση, σώθηκε ο αντίχειράς του

xeirourgeio
Στην Ορθοπεδική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη χθες, ο 21χρονος άνδρας που ακρωτηριάστηκε σε μηχανή του κιμά, το πρωί της Κυριακής στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο cretapost o αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Nοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Μοσχοβάκης, οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τον αντίχειρα, όχι όμως και τα τέσσερα δάχτυλά του, στα όποια έφερε σοβαρότατα τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 21χρονος ακρωτηριάστηκε δουλεύοντας σε μηχανή κοπής κιμά, σε κρεοπωλείο της Λ. Κνωσσού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν -έστω- τον αντίχειρα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης