Ρουβίκωνας: «Εισέβαλε» στο Διαδίκτυο με επίσημη ιστοσελίδα

Ρουβίκωνας: «Εισέβαλε» στο Διαδίκτυο με επίσημη ιστοσελίδα

«Ούτε βήμα πίσω» γράφει η οργάνωση

rouvikwnas_3
Στον χώρο του Διαδικτύου, με δική του πλέον ιστοσελίδα, «εισέβαλε» ο Ρουβίκωνας. Η αναρχική ομάδα ανακοίνωσε πως το επίσημο site της είναι «στον αέρα», ενώ το... σλόγκαν της, σε μαύρο φόντο, σελίδας, είναι «ούτε βήμα πίσω».

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας ανακοίνωσαν επισήμως, μέσα από το γνωστό αντιεξουσιαστικό «στέκι» Indymedia, ότι δημιούργησαν μια νέα ιστοσελίδα (rouvikonas.gr), δημοσιεύοντας φωτογραφικό και βιντεοσκοπικό υλικό από τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της.

Στο διαδικτυακό κοινό, ο Ρουβίκωνας... συστήνεται ως «ένας σχηματισμός μάχης στον κοινωνικό/ταξικό πόλεμο που διεξάγεται κάθε μέρα σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα είτε αυτός ο πόλεμος έχει συνείδηση του εαυτού του είτε όχι».

«Ως πολιτική οργάνωση επέλεξε έναν αντίστροφο από τον συνηθισμένο τρόπο δόμησης. Ξεκίνησε κατακτώντας την κοινότητά του στην δράση, στο πεζοδρόμιο και μετέπειτα μπήκε στην τροχιά κωδικοποίησης των απόψεων που ήδη υπήρχαν και θεμελίωναν την κοινότητα στο παρασκήνιο από την πρώτη στιγμή» προσθέτει η συλλογικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναρτήσεις πλαισιώνονται από φωτογραφικό υλικό και βίντεο, ενώ υπάρχει πλήρες ιστορικό της οργάνωσης, από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης του site, είναι το... «Ρουβίκωνας Ούτε Βήμα Πίσω».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης