Μη χάσετε μαζί με το ΘΕΜΑ το ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά: «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού»

Μη χάσετε μαζί με το ΘΕΜΑ το ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά: «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού»

Ψεύτης, αναξιόπιστος, αμαθής, θρασύς αλλά τρομερά φιλόδοξος, ο πιτσιρικάς πρωθυπουργός του Αρκά είναι ο ορισμός του αρριβίστα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι απλώς... ξεκαρδιστική.

arkas_main01
μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Ο πιτσιρικάς που δεν ξεκολλάει από το παιδικό του καρεκλάκι ούτε όταν έχει πια φτάσει στην εφηβεία. Ο μπόμπιρας που δεν διστάζει να εξαπατήσει τους συμμαθητές του για ένα σάντουιτς ή για να τον κρατήσουν ψηλά στην τραμπάλα. Ο μαθητής που διακηρύσσει ότι «χρειάζονται θυσίες για να μείνεις αμόρφωτος» κάνοντας επίμονα κοπάνα από τα μαθήματα, ακόμη και όταν βρέχει καταρρακτωδώς. Το ίδιο αυτό παιδί τάζει διορισμούς σε όσους τον εξυπηρετούν, κάνει πολύωρες διαπραγματεύσεις, κυρίως όμως ονειρεύεται. Ονειρεύεται το μέλλον του ως πρωθυπουργού, υποθέτοντας ότι έχει όλα τα προσόντα για να παραπλανήσει έναν ολόκληρο λαό.

Ο Αρκάς καταγράφει τις στιγμές πρώιμου μεγαλείου αυτού του εκκολαπτόμενου ηγέτη σε μια σειρά από απαράμιλλης ευστοχίας και ισοπεδωτικού σαρκασμού σκίτσα. Σε εξαιρετική φόρμα ο μεγαλύτερος Έλληνας δημιουργός κόμικ, με «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι, η τελευταία ελπίδα για να σταθεί ξανά στα πόδια της η λογική, υπάρχει. Αλλά μπορεί να ξεπηδήσει μόνο μέσα από την καυστική κριτική ενός στ' αλήθεια μεγαλοφυούς σατιρικού καλλιτέχνη όπως ο Αρκάς.

Μη χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ το ολοκαίνουργιο και ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού».
arksas-in



SALONI-1
SALONI-2
SALONI-3
SALONI-4
SALONI-5
SALONI-6

SALONI7
SALONI8
SALONI9
SALONI10
SALONI11

Κλείσιμο
SALONI12new
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης