Και αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα αν ψωνίζεις, κερδίζεις!

Και αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα αν ψωνίζεις, κερδίζεις!

↪ Αυτή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας.

elomas_main
Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ( και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super markets ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.
Και αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα αν ψωνίζεις, κερδίζεις!

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ

Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ

Οι αλυσίδες super market που είναι μέλη της ΕΛΟΜΑΣ και άρα συμμετέχουν στην μεγάλη προσφορά του ΘΕΜΑτος είναι οι εξής:
ELOMASv
Κλείσιμο

ELOMAS_POY

Ο χάρτης με τις περιοχές στις οποίες υπάρχουν δεκάδες καταστήματα της ΕΛΟΜΑΣ
XARTHSv
Ο κατάλογος με τα Super Market ανα περιοχή
ELOMAS-KATASTHMATAv

Η αφίσα της προσφοράς που θα βρείτε στην πρόσοψη των καταστημάτων που συνεργάζονται με το ΘΕΜΑ
Screen_Shot_2018-10-05_at_14_00_25

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης