Επίθεση από περίπου 20 άτομα δέχθηκε αυτοκίνητο της ομάδας ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) στην περιοχή των Εξαρχείων.
Περίπου στις 18:15, μία ομάδα ατόμων εμφανίστηκε μέσα από τα στενά με σκοπό να πυρπολήσει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού.
Το όχημα βρισκόταν μπροστά σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ, αλλά δεν κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.