Τραγωδία με νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Τραγωδία με νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ένα διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να εκτιναχθεί στην αριστερή λωρίδα όπου φέρεται να τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο - Ο 32χρονος άντρας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών - Στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του στο Κοιμητήριο Καλλιθέας




Τραγωδία με νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 32χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (στο ύψος των ΙΚΕΑ) κοντά στο Αιγάλεω κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο 32χρονος που ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών και με καταγωγή από το Γύθειο, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και κατέληξε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης.

Κλείσιμο
Το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 14:00, θα τελεσθεί η κηδεία του άτυχου 32χρονου στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.









Ολα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του -όλοι τους μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ του Πειραιά- σταμάτησαν ένα όχημα για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ένα διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να εκτιναχθεί στην αριστερή λωρίδα όπου φέρεται να τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο.



Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. διεκόπη. 

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν, ο άτυχος 32χρονος ξεψύχησε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης