Περιπέτεια καθώς το κινητό τηλέφωνό του «έσκασε» κατά τη διάρκεια της φόρτισης, πέρασε ένας νεαρός στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τη μητέρα του Χάρη που μίλησε στο ΟΡΕΝ όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα.
«Το παιδί κοιμόταν και κατά τις 5-6 τα ξημερώματα ξύπνησε και μου είπε ότι έπιασε φωτιά. Έριξε τα σκεπάσματα πάνω στη φωτιά για να σβήσει. Αν δεν είχε σταματήσει η φωτιά, θα είχαν καεί όλα» είπε η γυναίκα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d64f7ywdfkah)
Στις φωτογραφίες που μεταδόθηκαν φαίνεται το καμμένο στρώμα αλλά και το έγκαυμα που υπέστη ο νεαρός, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματά του.
Η γυναίκα διευκρίνισε, τέλος, ότι «ο φορτιστής ήταν της εταιρείας όπως τον είχε παραλάβει μαζί με το κινητό».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.