Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από την 67χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.
Η γυναίκα με καταγωγή από την περιοχή της Αργολίδας, που είχε μεταβεί στην Πάτρα σε συγγενικό της πρόσωπο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα την Πέμπτη, όταν πολίτες την εντόπισαν να επιπλέει στο νερό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η 67χρονη είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγα χρόνια και κουβαλούσε μέσα της ένα μεγάλο φορτίο, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί τη μεγάλη αυτή απώλεια.
Η σορός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας». Από τη Λιμενική Αρχή της Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.