Συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9) αντιπροσωπεία των ενστόλων σχετικά με την ενίσχυση των ειδικών μισθολογίων τους.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ενώ κλήθηκε να συμμετάσχει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψε κάποια συμφωνία, ωστόσο, θα γίνει νέα συνάντηση σε 15 μέρες για να διερευνηθούν οι δυνατότητες του Γενικού Λογιστηρίου.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.