«Kanesex»: Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του αστυνομικού που συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων

«Kanesex»: Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του αστυνομικού που συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων

Στο κινητό του αστυνομικού βρέθηκαν φωτογραφίες με γυναίκες και με αναγραφόμενες τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών - Χειροπέδες και σε μία 23χρονη Κουβανή 

astynomia-5
Οι φωτογραφίες και οι κλήσεις που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο είναι τα δύο βασικά στοιχεία που «έκαψαν» τον νεαρό αστυνομικό που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών. Μαζί του συνελήφθη και μία Κουβανή 23 ετών για συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10) όταν στελέχη της ΟΠΚΕ σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο έξω από τον σταθμό Σεπολίων προκειμένου να το ελέγξουν. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο εν λόγω αστυνομικός, ένας Ρομά και δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής.

Κατά τον έλεγχο, ο αστυφύλακας ανέφερε στους συναδέλφους του ότι του έκλεψαν το μηχανάκι του πριν από περίπου μία ώρα και ότι ζήτησε βοήθεια από τους υπόλοιπους τρεις άνδρες προκειμένου να το εντοπίσει.

Μάλιστα, προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών, ο αστυφύλακας και ένας από τους επιβάτες επέδειξαν στους αστυνομικούς κλήσεις από τα κινητά τους τηλέφωνα λέγοντας ότι συνομίλησαν πριν από μία ώρα. Ωστόσο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έκαναν την έρευνα παρατήρησαν ότι οι δύο άνδρες είχαν και άλλες συνομιλίες τα προηγούμενα χρονικά διαστήματα.

Κλείσιμο
Επιπλέον, σε γενόμενες ερωτήσεις των αστυνομικών προς τον ελεγχόμενο αστυφύλακα για το αν γνωρίζει τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας και εάν έχει κάποιο άλλο όχημα στην κατοχή του καθώς και την πινακίδα κυκλοφορίας αυτού ανέφερε ότι έχει ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως δεν θυμάται τον αριθμό κυκλοφορίας του, ούτε και της μοτοσυκλέτας, αλλά μπορεί να τους τον επιδείξει καθώς, όπως είπε, το είχε φωτογραφία στο Viber.

Αυτό ήταν και το λάθος που τον «πρόδωσε». Και αυτό γιατί κατά την επίδειξη της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος του αστυνομικού από τον ίδιο στους συναδέλφους του στο Viber παρατηρήθηκε να υφίσταται μία φωτογραφία η οποία απεικόνιζε ένα πιστόλι και αναγραφόταν χρηματικό ποσό.

Ακολούθησε περαιτέρω ανάλυσης της τηλεφωνικής συσκευής του αστυνομικού από την οποία προέκυψε ότι στην συλλογή εικόνων ανευρέθηκαν φωτογραφίες γυναικών σε κατάσταση πιθανόν στερητικής της ελευθερίας τους και συγκεκριμένα σε μία εξ αυτών απεικονίζεται γυναίκα να κρατάει ένα φύλλο χαρτιού, στο οποίο αναγράφεται «Kanesex Επαλήθευση προφίλ Ιούλιος 2.2023». Επιπλέον προέκυψαν φωτογραφίες με αναγραφόμενες τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών.

Επίσης εντοπίστηκαν φωτογραφίες με οπλισμό – πυροβόλα όπλα και ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες σε συνδυασμό με τα απεικονιζόμενα ογκώδη χρηματικά ποσά, παραπέμπουν σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ακόμη ανευρέθηκαν φωτογραφίες με στοιχεία έτερων προσώπων που προέρχονται από τις εφαρμογές της ΕΛ.ΑΣ., για τα οποία ο αστυνομικός, βάσει των υπηρεσιακών του καθηκόντων δεν δικαιολογεί τη πρόσβαση του επ’ αυτών.

Να σημειωθεί ότι από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, στην κατοχή του κατηγορούμενου αστυφύλακα βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ένας σκούφος, τύπου FULL FACE και ένα ιδιωτικό πιστόλι, χρώματος μαύρο, με τη γεμιστήρα αυτού καθώς και 16 φυσίγγια, εκ των οποίων το ένα βρισκόταν στην θαλάμη του πιστολιού.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω ένστολος βρίσκεται σε διαδικασία απόταξης λόγω των συνεχών απουσιών του από την υπηρεσία του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανέβηκε στο ψαλτήρι, γονάτισε και άρχισε να φωνάζει Allahu Akbar» - Η μαρτυρία του νεωκόρου για τον Σύρο στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και για αγόρι» - Τα υπονοούμενα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Αρνούμαι να αφήσω τη Χαμάς και τον Πούτιν να νικήσουν, λέει ο Μπάιντεν - Στηρίζει το Ισραήλ με 14 δισ. δολάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης