Τζόρτζια Σιακαβάρα: Το βίντεο στο TikTok και η φημολογούμενη σχέση με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Το βίντεο στο TikTok και η φημολογούμενη σχέση με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

«49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι» περιέγραψε η Τζόρτζια Σιακαβάρα την ηλικία για κάποια σχέση της

siakavara-pleyris-arthroy
Απαντήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπονοούμενα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλεύρη έδωσε πριν από μερικά 24ωρα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν χρήστης του TikTok την είπε «βρες αγόρι οπωσδήποτε».

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των... 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Κλείσιμο

Χθες, Πέμπτη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τα δημοσιεύματα που τον να ετοιμάζεται να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν» είπε αρχικά ο 83χρονος νομικός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwcaebyylqvt)

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Στα 19 της πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε την ασχολία της και με το τραγούδι, η οποία κράτησε για περίπου 15 χρόνια. Επίσης, έχει κάνει σπουδές αισθητικής σε ΙΕΚ, ενώ παράλληλα φοίτησε και σε σχολή υποκριτικής στα 43 της. Τέλος, έχει εργαστεί ως μοντέλο χεριών και ποδιών σε διαφημίσεις. 

Δείτε βίντεο από την εμφάνισή της στο «My Style Rocks»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης