Ιερόσυλοι έκαναν τέσσερις διαρρήξεις στις Φέρες Έβρου

Ιερόσυλοι έκαναν τέσσερις διαρρήξεις στις Φέρες Έβρου

Οι δράστες «χτύπησαν» δύο εκκλησίες, ένα κατάστημα και ένα σπίτι

pagkari
Δεν είχαν τον... θεό τους δύο Έλληνες οι οποίοι δεν δίστασαν να διαρρήξουν μια εκκλησία στις Φέρες Έβρου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς! Από τότε και ως τις 5 Μαρτίου, «χτύπησαν» άλλη μια εκκλησία, ένα κατάστημα και ένα σπίτι, αλλά οι τέσσερις κλοπές εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες αφ' ότου διέρρηξαν την δεύτερη εκκλησία στον ίδιο οικισμό των Φερών προκαλώντας φθορές και άρπαξαν από το εσωτερικό της χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών και αποδόθηκε στο ναό. Επιπλέον, εξακριβώθηκε πως, μαζί ή μεμονωμένα, διέρρηξαν ακόμη ένα κατάστημα εστίασης αρπάζοντας χρήματα και ένα διαμέρισμα από το οποίο έκλεψαν μία συσκευή θέρμανσης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας

Δύο Έλληνες ηλικίας 23 και 45 χρόνων συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αξιολόγησης στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νότιας Ρόδου για την κλοπή που έγινε σε μια κατοικία τις πρωινές ώρες της Κυριακής της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν, με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο όταν πήγε να παραδώσει το νοικιασμένο όχημα που χρησιμοποίησαν και βρήκαν στην κατοχή του μέρος από τα τιμαλφή, 200 ευρώ και ένα ζευγάρι γάντια, ενώ στην κατοικία του 45χρονου βρέθηκε ένα πιστόλι κρότου. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οπλοκατοχή κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.



Ειδήσεις σήμερα:

Η σφαγέας του Νάσβιλ «βίωνε απόρριψη» από τους γονείς της επειδή ήταν γκέι και ήθελε να αλλάξει φύλο

«Ευχαριστώ» από Ισραήλ και Μοσάντ στην Ελλάδα για το χτύπημα που απέτρεψε

Οι φύλακες άφησαν τους 40 μετανάστες να πεθάνουν μετά τη φωτιά στο κέντρο υποδοχής στο Μεξικό - Βίντεο-ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης