Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Δείχνω στα παιδιά μας βίντεο ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε»

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Δείχνω στα παιδιά μας βίντεο ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε»

Μια μεγάλη συνέντευξη έδωσε η Ισπανίδα influencer ενόψει της δεύτερης σεζόν της σειράς για τη ζωή της στο Netflix - «Δεν είμαστε υλιστές» είπε

georgina-rodriguez-cristina-interview
Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες έδωσε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο «El Hormiguero» της ισπανικής τηλεόρασης θέλοντας να προωθήσει την δεύτερη σεζόν της σειράς για την ζωή της στο Netflix. Η influencer, μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε μερικές από τις πτυχές της ζωής της.

Αναφέρθηκε στη νέα ζωή της στο Ριάντ, τα μυστικά του ντοκιμαντέρ και πώς είναι να ζεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, η ίδια εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο της στο πλατό για να εξομολογηθεί ότι σε καμία περίπτωση ο Ρονάλντο δεν ήταν κοντά στο να υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως είχε γραφτεί το καλοκαίρι θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα εκ μέρους του συντρόφου της. 
 

Για τον CR7 είπε επίσης ότι είναι «ένας υπέροχος πατέρας, αδελφός και γιος» και περιέγραψε τα πρώτα ραντεβού τους. Από τότε που γνωρίστηκαν στο κατάστημα Gucci όπου εργαζόταν μέχρι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε να προσπαθεί να τη γνωρίσει καλύτερα. «Πολλές φορές τρώμε μεσημεριανό στο σπίτι και σκέφτομαι πόσο τυχερή νιώθω που με επέλεξε εκείνος για να δημιουργήσω αυτή την όμορφη οικογένεια».
Κλείσιμο

Εμφανώς αγχωμένη από την αρχή της συνέντευξης, η Τζορτζίνα δήλωσε ότι ένιωσε την υποστήριξη όλης της οικογένειάς της στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ. Μίλησε επίσης για τα παιδιά της με κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις που συζητήθηκαν αρκετά στα social media. «Αγαπώ τα παιδιά μου, όχι όμως τα παιδιά όλων των άλλων», αστειεύτηκε πριν εξομολογηθεί ότι είναι περήφανη που τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούν βία. Όπως είπε ένα από τα παιδιά τους, χτυπήθηκε στο σχολείο τις προάλλες όμως εκείνο δεν απάντησε στα χτυπήματα. «Είμαι περήφανη που τα παιδιά μας δεν χρησιμοποιούν βία» δήλωσε. 

Αποκάλυψε παράλληλα ένα ακόμα κρυφό της ταλέντο. Όπως είπε η Τζωρτζίνα είναι ειδικός στη γευσιγνωσία μεταλλικού νερού. «Μια μέρα ήμασταν σε διακοπές και κάναμε έναν διαγωνισμό νερού. Πέντε ποτήρια νερό και μπορούσα να ξεχωρίσω όλες τις μάρκες».

Η πιο αμφιλεγόμενη δήλωση που έκανε παρόλα αυτά ήταν ξανά για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της καθώς δήλωσε ότι προσπαθεί να δείξει  στα παιδιά της ότι υπάρχει και φτώχεια γύρω τους, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια, όσο και ο Ρονάλντο προέρχονται από φτωχές οικογένειες. «Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Κατά καιρούς τα βάζω σε βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκάλεσε άλλο ένα σημείο της συνέντευξης στο οποίο ανέφερε πως ζουν «απλά» με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου και πως «δεν είναι υλιστές», ενώ έχει δηλώσει πως του έχει κάνει τρεις φόρες δώρο... αυτοκίνητα για τα γενέθλιά του.

Φυσικά αναφέρθηκε και στο χαμό του παιδιού της, ενός από τα δίδυμα, μετά τη γέννα και έδειξε ένα τατουάζ αγγέλου που έχει κάνει για εκείνο. Επίσης εμφάνισε στην κάμερα και ένα δεύτερο τατουάζ με τα αρχικά των ονομάτων τους με τον Ρονάλντο και μία καρδιά, λέγοντας πως είναι μια ζωγραφιά που της έκανε ο CR7 ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.


Ειδήσεις σήμερα:

Κίνα και ΗΠΑ ξανά σε «κόντρα»: Επεισόδιο με αμερικανικό αντιτορπιλλικό στη Νότια Σινική Θάλασσα

Συγγενής ο βιαστής και πατέρας του παιδιού της 13χρονης στη Λακωνία - Πώς οι δάσκαλοί της αποκάλυψαν τη φρίκη

Αντιμέτωπη με πρόστιμο €120.000 η 75χρονη που πέταξε στα σκουπίδια τέσσερα γατάκια στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης