Δύο γυναίκες Ρομά που προσέγγισαν μία ηλικιωμένη στον Βόλο για να της πουλήσουν κάλτσες, έφυγαν με 10.000 ευρώ με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η μία από τις δύο δράστιδες συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Πρόκειται για μια 44χρονη Ρομά σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή - όπως και στην συνεργό της η οποία αναζητείται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου, οι δύο γυναίκες πήγαν στο σπίτι της 77χρονης και με πρόσχημα ότι ήθελαν να της πουλήσουν κάλτσες, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού της.
Στη συνέχεια, η μία από τις δύο Ρομά -τη στιγμή που η άλλη απασχολούσε την ηλικιωμένη- αφαίρεσε από την κρεβατοκάμαρα το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα μεταξύ των οποίων χρυσοί σταυροί και χρυσά δαχτυλίδια.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.