Αγρίνιο: Θαρραλέα ηλικιωμένη ακινητοποίησε ανήλικη που έκλεψε το πορτοφόλι της

Αγρίνιο: Θαρραλέα ηλικιωμένη ακινητοποίησε ανήλικη που έκλεψε το πορτοφόλι της

Στην επίθεση συμμετείχαν πέντε γυναίκες, από τις οποίες τουλάχιστον δυο είναι ανήλικες

ilikiomeni_arthro
Κοτσονάτη παρά τα χρόνια της αποδείχθηκε μια ηλικιωμένη που βρέθηκε κυκλωμένη από μια ομάδα γυναικών Ρομά οι οποίες άρπαξαν το πορτοφόλι της που περιείχε 30 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα στο Αγρίνιο, καθώς άντεξε τα χτυπήματα που δέχθηκε από μια ανήλικη και την ακινητοποίησε!

Στην επίθεση, που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου, συμμετείχαν πέντε γυναίκες από τις οποίες τουλάχιστον δυο είναι ανήλικες. Η ηλικιωμένη έδωσε μάχη με μια 15χρονη, η οποία την χτύπησε προσπαθώντας να διαφύγει και κατάφερε να την κρατήσει όσο χρειαζόταν για να επέμβουν αστυνομικοί της Ασφάλειας που της πέρασαν χειροπέδες. Η ανήλικη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για ληστεία και σε βάρος της μητέρας της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας της.

Ανήλικος έκλεψε δυο μοτοσικλέτες

Μια μοτοσικλέτα δεν ήταν... αρκετή για έναν ανήλικο Έλληνα που έκλεψε δύο, στις 18 Φεβρουαρίου στο Βόλο! Οι κλεμμένες μηχανές βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ από την προανάκριση της Ασφάλειας προέκυψαν τα στοιχεία του ανήλικου δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρων και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανήλικου, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Δυο ανήλικοι Έλληνες ηλικίας 17 και 16 χρόνων, συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή της Βόνιτσας από αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας, καθώς λίγο νωρίτερα διέρρηξαν με τη χρήση κατσαβιδιού και μαχαιριού το σπίτι μιας γυναίκας, χωρίς να κλέψουν κάτι.





Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτα μέτρα και fast track τηλεδιοίκηση μετά την τραγωδία - Πρεμιέρα της Επιτροπής διερεύνησης

Αντίστροφη μέτρηση για τα χαμηλότοκα δάνεια σε νέους - Οι δικαιούχοι

Φωτιά σε σπίτι στο Χαϊδάρι - 12 πυροσβέστες στην περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης