Σεισμός στην Τουρκία: Η εικόνα για το έργο της ΕΜΑΚ που έχει γίνει viral

Σεισμός στην Τουρκία: Η εικόνα για το έργο της ΕΜΑΚ που έχει γίνει viral

Δια χειρός του υποστράτηγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Κοτρίδη η digital art εικόνα που προκαλεί συγκίνηση στα ελληνικά και τουρκικά social media

pyrosvestis-xr_2
Με μία digital art εικόνα, ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Κοτρίδης, τέως Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υποστήριξης και συμπαράστασης στους συναδέλφους του που δίνουν μάχη με το χρόνο για να σώσουν ζωές στις περιοχές της Τουρκίας που χτυπήθηκαν από τους φονικούς σεισμούς.

Η εικόνα, που αποτυπώνει μια φανταστική σύνθεση σύμφωνα με τον δημιουργό, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες σε ελληνικά και τουρκικά κοινωνικά δίκτυα, αντικατοπτρίζοντας πλήρως την προσφορά των ανδρών της ΕΜΑΚ στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας.



«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία» αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του, συμπληρώνοντας: «Είμαι εδώ για σένα» σε ελληνικά, αγγλικά και τουρκικά. H σύνθεση εικονίζει έναν Έλληνα πυροσβέστη να κρατάει με στοργή ένα μικρό παιδί, που απεγκλώβισε από τα ερείπια.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός πρόκειται για σύνθεση και όχι πραγματική φωτογραφία. Αποτέλεσμα επεξεργασίας προγραμμάτων Photoshop και Midjourney (πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης) που χειρίζεται άριστα ο ίδιος.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Οι Έλληνες ήρθαν τελικά νύχτα, για να μας βοηθήσουν», γράφουν Τούρκοι στα social media

Θρήνος πάνω από τα ερείπια στη Συρία- «Έχασα την οικογένειά μου... συνολικά 25 συγγενείς μου»

Μάχη μέχρις εσχάτων από τους διασώστες: Έσωσαν τη μικρή Ελένη μετά από 68 ώρες - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης