Φίλοι της άτυχης 17χρονης, που εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι, πήγαν και άφησαν λουλούδια έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας.
Μία κοπέλα από τους φίλους της, εμφανώς συντετριμμένη, βγήκε από το αυτοκίνητο και, αφού άφησε τα λουλούδια που είχε μαζί της, κοίταξε τους δημοσιογράφους και έβαλε τα κλάματα για τον άδικο χαμό της 17χρονης φίλης της.
Μάλιστα, η ίδια είπε στους δημοσιοράφους: «Πιάστε τον δολοφόνο, πολύ άδικος ο θάνατός της, συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο».
Μαζί με τα λουλούδια άφησε στην πόρτα του σπιτιού και ένα συγκινητικό μήνυμα, γραμμένο σε μια μικρή κάρτα.
«Αφού δεν θα πρευρεθώ στην κηδεία σου ζωή μου, σου εύχομαι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει και δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου, να μας φυλάς από εκεί ψηλά άγγελε μου. Κυριακή - Ομέρ».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.