Ζάκυνθος: «Θέλω να δω την αντίδρασή του, να δω πώς έκανε κάτι τέτοιο», δηλώνει ο γιος του συζυγοκτόνου

Ζάκυνθος: «Θέλω να δω την αντίδρασή του, να δω πώς έκανε κάτι τέτοιο», δηλώνει ο γιος του συζυγοκτόνου

«Θόλωνε, ερχόταν σπίτι και δεν άκουγε κανέναν, ακόμα και τα παιδιά του», λέει ο 20χρονος - Τα αδέφια του φιλοξενούνται σε συγγενικά πρόσωπα στη Λαμία

zakynthos3434
Έξω από τα δικαστήρια της Ζακύνθου βρέθηκε ο 20χρονος γιος της 41χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Ο νεαρός ήθελε να είναι «παρών» τη στιγμή που ο πατέρας του θα περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να  απολογηθεί για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Θέλω να δω την αντίδρασή του, δεν ξέρω... Ήρθα έτσι, ένιωθα ότι έπρεπε να έρθω, να είμαι εδώ, να δω πώς αυτός ο άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο 20χρονος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας του σκότωσε την μητέρα του. Όπως εξήγησε, έχει επικοινωνήσει με τα αδέλφια του, τα οποία είναι σε συγγενικό σπίτι στη Λαμία και, σύμφωνα με όσα του είπε η ξαδέλφη του, η αδελφή του κοιμόταν και αναζητούσε τη μητέρα τους στον ύπνο της.

Ακόμη δήλωσε πως είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να αποτρέψει αυτή τη συμπεριφορά του πατέρα του, αλλά εκείνος δεν άκουγε. «Θόλωνε, ερχόταν σπίτι και ήταν θολωμένος, δεν άκουγε κανέναν, ακόμα και τα παιδιά του. Χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε, αντί να βοηθήσει, να κάνει κάτι καλύτερο για τα παιδιά του. Μόνο η μάνα έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα… Όλα τα έξοδα του σπιτιού, τα πάντα, η μάνα μου συντηρούσε έναν τέτοιο άνθρωπο» είπε, μεταξύ άλλων ο 20χρονος.

Ζάκυνθος | Συγκλονίζει ο γιος της δολοφονημένης γυναίκας

 «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε», λέει ο συζυγοκτόνος

Ο 51χρονος συζυγοκτόνος όταν συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να τους είπε ότι «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».
Ο δράστης αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του έφυγε από το σπίτι με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγό για να τον εντοπίσει. Τελικά, βρέθηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι του φόνου.

Λίγη ώρα πριν την σκοτώσει τον μήνυσε για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Ο Αλβανός δολοφόνος κατακρεούργησε τη σύζυγο του ενώ ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία, μετά τη μήνυση που του έκανε το θύμα για τον ανελέητο ξυλοδαρμό της, μία ώρα πριν τη δολοφονία της. Το απίστευτο δε, είναι ότι στις 18 Ιουνίου, ο «σφαγέας της Ζακύνθου» είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία μετά από ξυλοδραρμό της συζύγου του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθη ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την 40χρονη και τη συζυγική εστία στα 100 μέτρα. Όμως η γυναίκα τον λυπήθηκε, τον δέχθηκε και πάλι στο σπίτι και τελικά την απόφαση αυτή την πλήρωσε με τη ζωή της. Χθες νωρίς το απόγευμα, ξεκίνησε και πάλι το μαρτύριο για τη δύστυχη 40χρονη μητέρα τριών παιδιών, δυο εκ των οποίων ανήλικα.

Ο κτηνώδης σύζυγος, γύρω στις 20:00 ξεκίνησε να την χτυπά ανελέητα εκτονώνοντας πάνω της την αρρωστημένη του μανία. Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση και αφού αυτός είχε εξαφανισθεί, κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της και για δεύτερη φορά να περάσει το κατώφλι της Αστυνομίας και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του βασανιστή της.

Οι αρχές τον αναζητούσαν και στις 22:30 που το θύμα επιστρέφει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας στην περιοχή Τσιλιβι, τον βρίσκει μπροστά της. Σύμφωνα με μια αυτόπτη μάρτυρα μια γειτόνισσα, ο Αλβανός την αρπάζει από τα μαλλιά και τη σέρνει στο μπαλκόνι φωνάζοντας της «Θα σε σκοτώσω».

Τη χτυπά άγρια και όταν η γυναίκα παλεύει να σώσει τη ζωή της, ο 49χρονος σηκώνει το κουζινομάχαιρο, αρχίζει να το καρφώνει με μανία στο λαιμό και το θώρακα και της «παίρνει» τη ζωή. Μετά την πράξη του εξαφανίζεται και λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί συλλαμβάνεται.

Για το άγριο φονικό μίλησε στο protothema.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλάνου - Τσιλιβή Διονύσης Γιακουμέλος.

«Το ζευγάρι έμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και ποτέ τα πρώτα χρόνια δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Ο άνδρας εργάζονταν σε ξενοδοχείο ενώ έκανε και κάποιες αγροτικές δουλειές. Κάτοικοι αναφέρουν ότι είχαν κάποιες προστριβές με τον 51χρονο τον τελευταίο καιρό, ενώ η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία».

'Όπως αναφέρει ο κ. Γιακουμέλος την ημέρα της δολοφονίας «ακούστηκαν φωνές» άλλα όπως επισημαίνει «κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη».

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αλβανία θα μεταφερθεί η σορός της 41χρονης. Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Αυγούστου, με τους συγγενείς και τους φίλους της να θρηνούν για τον χαμό της.
Κλείσιμο
Zakynthos-Lonora-Serina-Hysaj-2
Zakynthos-Lonora-Serina-Hysaj-1
Zakynthos-Lonora-Serina-Hysaj-4
Zakynthos-Lonora-Serina-Hysaj-3




Ειδήσεις σήμερα:

Aλ Ζαουάχρι: Ο Αιγύπτιος γιατρός που έγινε ο Νο1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Η Μόσχα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «αποσταθεροποιούν τον κόσμο» για την ένταση Κίνας - Ταϊβάν

Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: Βαίνουμε προς μια τουριστική περίοδο, καλύτερη και από αυτή του 2019

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης