Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη γιατί άσκησε βία σε βάρος της συντρόφου του - Τη μήνυσε και εκείνος

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη γιατί άσκησε βία σε βάρος της συντρόφου του - Τη μήνυσε και εκείνος

Ο τραγουδιστής θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα το Σάββατο - Αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του - Υπέβαλε μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση - Για εκβιασμό του καλλιτέχνη από τη γυναίκα κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας

adamantidis-varvara-kirki3
Συνελήφθη ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης λόγω κατηγοριών για βία στη συντρόφό του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τη Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Βαρβάρα Κίρκη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.
kirki2

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Κλείσιμο
Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο συνεργάτης του τραγουδιστή, Δημήτρης Μουστάκας, είπε στο protothema.gr ότι ο κατηγορούμενος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της συντρόφου του. 

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια 

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.
kirki

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί
».


Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Τα μοντέλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει πίεση στο ΕΣΥ ώστε να πάρουμε μέτρα

Καταγγελίες για ακατάλληλες συνθήκες και αμέλεια περίθαλψης σε κτηνιατρείο στη Θεσσαλονίκη - Τι απαντά ο γιατρός

Το πόρισμα για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας - Ασφυκτικός ο θάνατος, δεν βρέθηκαν παθολογικά αίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης