Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει!

Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει!

Σε κατάσταση ισχυρού σοκ η κοπέλα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της...

Killed while taking his wife to give birth!
Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το απίστευτο έγκλημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έκρυβε πίσω του και μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.

Θύμα του φονικού ήταν ένας 44χρονος Ελληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους. Η ημέρα όμως που θα γεννιόταν το μωρό έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή του πατέρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις άγνωστοι, πιθανότατα αλλοδαποί (ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για μελαψά άτομα) σκότωσαν με μαχαίρι τον 44χρονο την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείσιμο
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γέννησε το δεύτερο παιδί της, λίγες ώρες μετά το φονικό.





 

Η είσοδος της πολυκατοικίας του θύματος


Το σημείο όπου έπεσε αιμόφυρτος ο άτυχος άντρας

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης