Ο πρώτος θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 26 μηνών, ενώ ο δεύτερος 36 μηνών
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε κατάστημα κράτησης οδηγήθηκε ένας Έλληνας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς για κατ’ εξακολούθηση υπεξαίρεση κατά του Δημοσίου και απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για λαθρεμπορία και ψευδορκία.
Ο φυγόποινος συνελήφθη στη Λιβαδειά από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης 26 μηνών που του είχε επιβληθεί με την καταδίκη του.
Στην φυλακή φυγόποινος που συνελήφθη στην Πάτρα
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για λαθρεμπορία εκκρεμούσαν σε βάρος ενός άνδρα που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας! Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών που του είχε επιβληθεί.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.