Θήβα: Στη φυλακή φυγόποινος αλλοδαπός «νταής»

Θήβα: Στη φυλακή φυγόποινος αλλοδαπός «νταής»

Εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης έξι ετών και τριών μηνών - Φυγόποινοι συνελήφθησαν και στην Στυλίδα και τα Ιωάννινα

sillipsi_argos
Ένας αλλοδαπός είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και τριών μηνών με απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θηβών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Στην Θήβα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδίκη. Έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει την ποινή.

Συλλήψεις σε Στυλίδα και Ιωάννινα

Στην Στυλίδα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 900 ευρώ. Ο φυγόποινος αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Θεσπρωτίας για το αδίκημα της παράνομης διακίνησης μεταναστών. Ο αναζητούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε τη μεταγωγή του στην Ηγουμενίτσα για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα

Εργαζόμενη σε ναό κατηγορεί ιερέα ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά αφού τον «έπιασε» να βλέπει (γκέι) πορνό

«Δεν τον ανάγκασα να κάνουμε σεξ, ήταν πρόθυμος» λέει η 32χρονη για τον... 14χρονο που έριξε στο κρεβάτι


Εμβόλιο Pfizer: Αφορμή... ψυχρού πολέμου ΕΕ - Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης