Βόλος: Στη φυλακή φυγόποινος μέλος σπείρας απατεώνων

Βόλος: Στη φυλακή φυγόποινος μέλος σπείρας απατεώνων

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτες - Συνελήφθη φυγόποινος με ποινή φυλάκισης 29 μηνών και στη Χαλκίδα

Peripoliko_2
Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου σε έναν Έλληνα που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και άμεση συνέργεια κατ’ εξακολούθηση και σε απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 100 ημερήσιων μονάδων προς 5 ευρώ η καθεμία, δηλαδή 500 ευρώ. Αν δεν καταβληθεί η χρηματική ποινή, θα πρέπει να εκτίσει επιπλέον ποινή φυλάκισης 100 ημερών.

Στην φυλακή και φυγόποινος αλλοδαπός

Στην Χαλκίδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για κλοπή και απόπειρα κλοπής, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 29 μηνών. Ο αλλοδαπός, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Με φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της ορκωμοσίας Μπάιντεν και Χάρις

Survivor: Ανατροπές σε όλα τα επίπεδα - Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του Der Spiegel: «Κάνε την Αμερική σπουδαία ξανά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης