LIVE

Κορωνοϊός

Συγκλονίζει η Μπεκατώρου μιλώντας για τον βιασμό της: Ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο...

Sofia_Mpekatorou

Η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας περιέγραψε πως έχασε την εκτίμηση στον εαυτό της μετά τον βιασμό από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας - Γιατί το «έθαψε» βαθιά μέσα στον εαυτό της , γιατί αποφάσισε να μιλήσει

Συνέντευξη στο Mega για την τραγική εμπειρία του βιασμού από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε η Σοφία Μπεκατώρου. 

Η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας είπε πως «Το μοιράστηκα για πρώτη φορά το 1998 με τον τότε σύντροφό μου, ήθελε να αντιδράσει να πάει να τσακωθεί με τον δράστη, αλλά δεν τον άφησα. Ήταν κι αυτός αθλητής.  Σκεφτόμουν πως εφόσον αυτοί είχαν τόηση κυριαρχία πάνω μας, ένιωθα ανήμπορη, σαν ένα πιόνι που δεν παίζω το παιχνίδι, αλλά το κάνουν άλλοι. Ήμουν φοβισμένη».

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της εξομολόγησης της Σοφίας Μπεκατώρου

«Η πρώτη αποστολή για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνευ ήταν το 1998 στην Ισπανία. Ηταν η πρώτη φορά που ερχόταν μαζί μας ένας παράγοντας.

Επειδή μέχρι τότε είχαμε πόλεμο με την Ομοσπονδία. Υπήρχαν παράγοντες οι οποίοι μας είχαν εκφοβίσει. Σε διάφορες συναντήσεις με την Ομοσπονδία μου είχαν επιτεθεί, μου έλεγαν ότι είμαι ένα τίποτα, ότι δεν θα φέρω καμία διάκριση. Εγώ συνέχιζα με την Αιμιλία την δουλειά μας και προσπαθούσαμε να φέρουμε μια καλή επίδοση. Ενας εκ των παραγόντων της Ομοσπονδίας ήταν πιο φιλικός και σε αυτόν είχαμε στρέψει όλες μας τις ελπίδες γιατί θεωρούσαμε ότι μπορούσε να προασπίσει τα δικά μας τα δικαιώματα γιατί κάθε φορά που πηγαίναμε στην Ομοσπονδία έπρεπε να διαπραγματευθούμε για πράγματα που είχαμε δικαίωμα να πάρουμε. Να πάμε κάποια ταξίδια να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας, να έχουμε χρήματα για αυτές τις αποστολές και φυσικά να έχουμε και κάποια υλικά.

Μέχρι τότε νομίζαμε πως αυτός ο άνθρωπος ήταν με το μέρος μας. Ήταν ο μοναδικός που δεν ήταν κακοπροαίρετος. Όταν είχαμε κάποια προβλήματα με την Αιμιλία μιλάγαμε περισσότερο μαζί του γιατί αυτός μιλούσε στον πρόεδρο και λυνόντουσαν. Όταν μάθαμε ότι θα ήταν μαζί μας σε εκείνη την αποστολή ανακουφιστήκαμε όλοι. Η πρόκριση δεν πήγε όπως την περιμέναμε, αλλά και τα δύο σκάφη καταλάβαμε την πέμπτη θέση και έτσι πετύχαμε την πρόκριση. Για εμένα θα ήταν η πρώτη φορά σε Ολυμπιάδα και ήμουν η πιο μικρή της ομάδας.

Την τελευταία μέρα αποφασίσαμε να βγούμε έξω να γιορτάσαμε όλοι μαζί. Στο τέλος επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο ανά δύο. Εμείς με τον παράγοντας μείναμε τελευταίο και μιλάγαμε.

Γυρνώντας στο ξενοδοχείο κάποια στιγμή γύρισε και με φίλησε. Πάγωσα, έμεινα έκπληκτη. Δεν μπορούσα να καταλάβω από που ξεκίναγε αυτή η συμπεριφορά. Δεν ήξερα τι να κάνω. απομακρύνθηκα από κοντά του. Ο ένας στο ένα ξενοδοχείο και ο ένας στο άλλο.

Στο ασανσέρ, εγώ έμενα σε πιο πάνω όροφο, όταν σταματήσαμε στο δικό του μου είπε να πάω στο δωμάτιο του. Του είπα ότι δεν υπάρχει λόγος. Ήμουν πολύ διστακτική και μου είπε ‘έλα, φοβάσαι;’. Με έπιασε το παράπονο. Δεν ήμουν κανένα κοριτσάκι που δεν είχε προσωπικότητα, θεωρούσα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάθε δυσκολία.

Στην αρχή μιλούσαμε για τους αγώνες. Μετά με πλησίαζε περισσότερο. Εγώ άρχισα να αμύνομαι. Προσπάθησε να με πείσει. Άρχισε να με φιλάει, να με ρίχνει στο κρεβάτι. Του λέω ‘δεν θέλω’, μου λέει ‘έλα μωρέ, δεν είναι τίποτα’. Προσπάθησα να του δείξω με τον τρόπο μου ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, ότι δεν υπάρχει συνέναιση. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Κάποια στιγμή έτσι όπως ήταν πάνω μου του λέω ‘δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις ότι σου λέω δεν θέλω’. Εκείνος συνέχισε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τον σπάσω στο ξύλο, μετά σκέφτηκα ότι είχε πολύ μεγάλη θέση στην Ομοσπονδία και εκείνη την ώρα δεν ήταν κανένας για να δει. Όλοι θα έλεγαν ‘γιατί γύρισες μαζί του πίσω;’.

Όταν τελείωσε, συνειδητοποίησα πως με είχε βιάσει. Ό,τι και αν του είπα αυτός δεν σταμάτησε. Όπως και να του είπα ότι δεν επιθυμώ αυτή την συνεύρεση δεν το άκουσε. Και τελικά είχα γίνει θύμα. Όταν σηκώθηκε από πάνω μου, έφυγα γρήγορα. Ανέβηκα στο δωμάτιο μου, η συναθλήτρια μου κοιμόταν. Έκανα μπάνιο, ένιωθα τόσο βρώμικη. Ήθελα να βγάλω τη σάρκα από πάνω. Ένιωθα ντροπιασμένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχα αντιδράσει, που δεν τον είχα σπρώξει με όλη μου τη δύναμη. Είχε όμως γίνει».

«Ο παράγοντας αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μου, ήθελε να με συναντήσει. Είχε συνηδητοποιήσει ότι ίσως να μίλαγα. Δεν ήθελα να τον συναντήσω, δεν τον εμπιστευόμουν. Θα μιλούσαμε σε δημόσιο χώρο. Συναντηθήκαμε στη Γλυφάδα, έξω από τα Αστέρια. Προσπαθούσε να δει πώς το έχω πάρει, πώς θα αντιδράσω. Το πρώτο που τον ρώτησα ήταν, πώς μπόρεσες να εκμεταλλευτείς την εμπιστοσύνη μου. Ήσουν σαν πατέρας μου, φαντάζεσαι να το έκανε κάποιιος στο παιδί σου; Το είχε συνηδητοποιήσει και προσπαθούσε να με φέρει σε ένα σημείο να μην αντιδρώ.  Δέχτηκε να μην με ξαναπλησιάσει, δεν ξαναμιλήσαμε γα το θέμα».

«Τη στιγμή του βιασμού έχασα όση εκτίμηση είχα στον εαυτό μου»

«Συναντηθήκαμε πολλές φορές, σε διάφορες περιστάσεις, ήταν υπεύθυνος εθνικών ομάδων. Ωστόσο άλλαξε η στάση μου και η ζωή μου. Τη στιγμή του βιασμού στην Ισπανία, έχασα όση εκτίμηση είχα για τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να με συγχωρέσω που δεν αντέδρασα, δεν τον χτύπησα δεν το κατήγγειλα άμεσα».

«'Η θα μίλαγα κάποια στιγμή και θα ελευθέρωνα την ψυχή μου ή θα έχανα τον εαυτό μου. Δεν ήθελα να φύγω από την ιστοιοπλοΐα, είναι η ζωή μου. Γι' αυτό το έθαψα βαθιά μέσα μου το περιστατικό. Στην πορεία διάφορα συμβάντα, το έφεραν ξανά στην επιφάνεια. Ο θυμός γινόταν μεγαλύτερος, ερχόταν στον ύπνο μου. Έπρεπε να ελέγξω τον εαυτό μου»

«Μας σαμποτάρανε, έστηναν αγώνες...»

«Όταν πέρασε αυτό κι άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά μου απέναντί του, εκείνος γινόταν πιο επιθετικός. Με απαξίωνε. Μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, δεν είχαμε καμία βοήθεια, μας έλεγαν για νέους αθλητές που έρχονται. Μας σαμποτάρανε, υπήρχαν στημένοι αγώνες και είχα κάνει καταγγελίες. Πότε δεν δικαιώθηκα. Εξαφανίζονταν επιτροπές, εξαφανίζονταν χαρτιά. Όλοι στην Ομοσπονδία ήταν μια κλίκα και δεν θα βγάζαμε άκρη. Έτσι, επικεντρώθηκα στο αγωνιστικό, με απόσταση από την Ομοσπονδία». 

«Δεν ήμουν παντρεμένη τότε. Το 2005 το συζήτησα με τον πρώην άντρα μου, τον Αντρέα Κοσματόπουλο. Όταν άκουσε για τον βιασμό, δεν το πίστευε, έμεινε έκπληκτος. Όταν του το είπα, τα συναισθηματά του έβγαλαν δυσφορία, Με ρωτούσε γιατί δεν το ανέφερα αμέσως κι αν υπήρχε κάποιος μάρτυρας. Ένιωθα εγκλωβισμένη και θυμωμένη. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να σε βιάζει και να μην σε πιστεύει κανένας. Αισθανόμουν φόβο και αγανάκτηση και το έθαψα πάλι».

«Στα χρόνια που περνούσαν, το είπα σε φίλους, συναθλητές, στην ψυχολόγο μου και ωρίμασε περισσότερο μέσα μου η ιδέα να το βγάλω προς τα έξω».

«Κατέθεσα το περιστατικό με αφορμή την υπόθεση Κακλαμανάκη»

«Όταν έγινε η αγωγή στον Κακλαμανάκη και όλοι οι αθλητές συσπειρωθήκαμε, μιλήσαμε μεταξύ μας και μείναμε έκπληκτοι με την ιστορία που είχε βιώσει ο καθένας. Δεν είχαμε κάνει τίποτα τόσα χρόνια. Ήταν η αφορμή να σκεφτώ καλά και να μιλήσω στη δικαιοσύνη».

«Όταν κλήθηκα σαν μάρτυρας για την υπόθεση του Κακλαμανάκη, κατέθεσα τον βιασμό, μίλησα για τον παράγοντα και έδωσα κάθε λεπτομέρεια. Ήμουν ήσυχη ότι έκανα αυτό που έπρεπε. Ήταν μια μάχη, εκτός θάλασσας, που πίστευα πως θα εξυγιάνει τον ελληνικό αθλητισμό».

«Την έπεφτε και σε 15χρονα»

«Πέρασε λίγος καιρός και παρακολούθησα μια συζήτηση που έγινε από το Ίδρυμα Ωνάση για τον εκφοβισμό, την κακοποίηση και τον σεξισμό. Ξαναθυμήθηκα την περίπτωσή μου όταν τυχαία κάποιος γονέας, με ρώτησε αν ξέρω τον τάδε (τον παράγοντα), και του είπα «δυστυχώς ναι». Μου απάντησε πως αυτός την πέφτει σε 15χρονα. Ήταν απίστευτο, μπορούσε να κακοποιεί κι άλλα παιδιά. Σκέφτηκα πως νομικά είχα κάνει αυτό που έπρεπε, αλλά ηθικά αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερος». 

«Έγραψα μετά ένα σχόλιο στο ίντερνετ για τον βιασμό μου. Δεν έγινε κάτι, μέχρι που κάποια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο από το Marie Claire για να δώσω τη συνέντευξη. Δεν ήθελα να ταυτίσω αυτό το δραματικό γεγονός με τις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία. Ο λόγος, όμως, που βγήκα να το πω τώρα, είναι πως τώρα μπορώ να το διαχειριστώ, να μιλήσω με τα παιδιά μου, να πω σε άλλους ανθρώπους να μην φοβούνται. Θέλω να βοηθήσω να μπει όριο. Δεν μπλέκουμε το φλερτ με τον βιασμό. Άλλο ο έρωτας, άλλο το να μην θέλεις κάτι και να στο επιβάλλουν, να καταχράζονται την εξουσία που έχουν και να μην μπορείς να αντιδράσεις».

Ειδήσεις σήμερα: 
 
Survivor: Το Twitter... δίκασε την Σαλαγκούδη: «Ζούμε τον πρώτο διορισμό σε ριάλιτι» - «Πώς βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια;»

Ταραντίλης: Αγωνία για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων - Αύριο η εισήγηση της επιτροπής

ΚΥΣΕΑ: Αυξάνεται κατά 3 μήνες η θητεία στον Στρατό Ξηράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (64)

νικ

δεν φαίνεται πουθενα από την στιχομυθία που μας παραθέτει η αθλήτρια, ότι την εκβίασε. Αν της έλεγε για παράδειγμα, πως αν δεν συνεχίσουμε ξέχνα την θέση σου στην εθνική ομάδα, τότε ναι, θα ήταν ένας κατάπτυστος εκβιασμός. Εδώ όμως ο εκβιασμός είναι ένα υποθετικό σενάριο, μια εικασία η οποία δεν θα διαλευκανθεί ποτέ, διότι η αθλήτρια για καλο και για κακό και δια παν ενδεχόμενον, συναίνεσε. Δεν αντέδρασε όπως η Φιλίνη, ως όφειλε ως πραγματική γυναίκα δηλαδη. Και έτσι δεν θα μάθουμε και τις προθέσεις του εραστή της. Αν δηλαδη ήθελε απλα κ μόνο να την φλερταρει κ να συνευρεθεί μαζί της ή ως ένα σαδιστικό τέρας της κατέστρεφε την καριέρα επειδή του αρνήθηκε.

Ελενη Κ

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ε? Δεν δικαιολογείσαι, δεν ήσουν ανήλικη μη συνεχίζεις! Κάνεις δε σε ρίχνει στο κρεββάτι χωρίς τη θέληση σου [εκτός κ αν σου έβαλε το μαχαίρι στο 'λαιμο']. Ζουμε κ εμείς στη κοινωνία αυτή, βλέπουμε τόσα, ακούμε κ δεν αφήσαμε κανέναν να απλώσει το χερι στο κορμι μας! ... Πολλοί αντρες διπλα μας αλλα ΑΝ ξέρεις κ ΘΕΛΕΙς κρασάς αποστάσεις! Φοιτητριες ΑΝ ΓΡΑΨΕΙς ΔΕ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟς ! Αν βαριέσαι να διαβάσεις τη πέφτεις από κοντά στα αρσενικιά κ μετα ζητάς τα ρέστα τάχατες 'βιαμος'! Σαν τις λυσσιάρες κανετε... ΤΕΛΟΣ

Κρίμα...

Σοβαρά ρε κοπελιά; Επειδή δεν ήταν ανήλικη δεν ήταν βιασμός;;; Για σένα δηλαδή ο βιασμός λαμβάνει χώρα μόνο σε σκοτεινά σοκάκια υπό την απειλή όπλου; 'Εχεις ακούσει ποτέ για κατάχρηση εξουσίας, για πειθαναγκασμό, για συγκαλυμμένες απειλές, για χειριστικούς άντρες, για την ψυχολογία του θύματος, για ατέλειωτη ντροπή, ενοχές και φόβο; Έχει υποπέσει στην αντίληψή σου ότι από μικρά κορίτσια μας μαθαίνουν να είμαστε συγκαταβατικές και συναινετικές, να μαθαίνουμε να μη φέρνουμε αντίρρηση, για να μην προσβάλουμε τον άλλον, να μην τον στενοχωρήσουμε, να μην τον ξενερώσουμε; Να προσπαθείς με το ζόρι να αποδεχτείς χυδαίες συμπεριφορές, να αντιδρά όλο σου το είναι, να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά κι όλοι γύρω σου να σου λένε "'Ελα μωρέ, πώς κάνεις έτσι, δεν έγινε τίποτα...;" Έχεις βρεθεί στο χώρο του πρωταθλητισμού, έχεις υπ'όψιν σου πώς είναι τα πράγματα εκεί μέσα; Μάλλον όχι... δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο, δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες, δεν είναι όλα μόνο άσπρο ή μαύρο... προσπάθησε να καλλιεργήσεις λίγο την ενσυναίσθησή σου, μην κατηγορείς το θύμα, ενημερώσου, ευαισθητοποιήσου! Είναι λυπηρό να προέρχονται τέτοιου είδους σχόλια από μία γυναίκα, όχι ότι δικαιολογούνται από τους άντρες, αλλά υποτίθεται ότι εμείς μπορούμε να καταλάβουμε κάτι παρά πάνω, επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φάει στη μάπα όλη αυτή την παράνοια... κι είναι τόσο ωραία σερβιρισμένα, που δεν το συνειδητοποιείς μέχρι τη μέρα που θ'αρχίσεις να το ψάχνεις λίγο παραπάνω... ελπίζω να έρθει σύντομα για σένα αυτή η μέρα!

aetos

Πάντως, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι η Μπεκατώρου τις "αυθόρμητες" δηλώσεις της τις διάβαζε από χαρτί στην περιβόητη διαδικτυακή ημερίδα.

Boss

Καλά πλάκα μάς κάνει τώρα έτσι που θεωρεί αυτό βιασμό, με αυτά που λέει προσβάλει της γυναίκες που όντος έχουνε βιαστή, πήγαινε κυρία Μπεκατωρου να μιλήσεις με μια γυναίκα που όντως έχει βιαστή να δεις τι είναι βιασμός, πες με ανέβασε με λόγια έγινε η πράξη και το μετάνιωσα μετά και σιχάθηκα τον εαυτό μού πού πήγα με ένα μεγάλο και όχι ωραίο άντρα, αλλά όχι βιασμός προς θεού δηλαδή σε λίγο δεν θα μπορούμε να φλερταρουμε με γυναίκα πλέον με αυτά πού ακούμε γιατί θα θεωρείτε βιασμός, όλη έχουμε πάει πάνω στις καυλες μάς με γυναίκα η άντρα πού το μετάνιωσαμε μετά αλλά δεν ήταν βιασμός.

Η Μπεκατώρου

Παρά το φιλί που την σόκαρε... γύρισε στο ξενοδοχείο... επέλεξε να πάει στο δωμάτιο του, επέλεξε να μην φύγει όταν είδε ότι το πράγμα πάλι ξεφεύγει, επέλεξε να κάνει σεξ μαζί του, επέλεξε να μην μιλήσει γιατί έκρινε πως η καριέρα της είναι πιο σημαντική. Λάθος επιλογές.

Καριέρα ή αξιοπρέπεια; Καριέρα!

Έτσι ακριβώς!

Σταυρος

Αφου το ζυγίσετο πραγμα επειδή είναι και άνθρωπος των στόχων του καθισε όπως όλοι που βάζουν την φιλοδοξία πανω απ ολα. Να σκεφτούμε πως αγάπησε τόσο πολυ τον άντρα που έκανε παιδια που δεν του είπε τον καημό της. Όπως είπε και η ίδια εξήγησε στα παιδια της πως είναι ευτυχισμένη όταν κάνει ιστιοπλοΐα.Αρα εμείςπου αφιερώσαμε την ζωή μας στην οικογένεια που επιλέξαμε να κάνουμε και περπαταμε με ψηλά το κεφάλι γιατί δεν μας τον ακούμπησε κανείς είμαστε μ@λ@κες.Σε πιστευω για τις παρενοχλησεις όσο πιστευω και τον μητρο τον τσομπάνη που ρίχτηκε η άτιμη κατσίκα.Συμπτωματικά όλες που τις παρενοχλησανε κάνανε καριέρα.Οι αληθινά βιασμενες περνουν στην λήθη και στον πονο για όλη τους την ζωή.

bar

Mπεκατορου, Ρεζιλευτικες... Δυστηχως!

Ελλην

Πινοκιο φάση τελείως

Μήτσος

Το πιο σωστό το είπε ενας Νικος: "Απλα εβαλε την καριερα της πανω απο την αξιοπρεπεια της. Δεν μπορει να την κατηγορησει καποιος για αυτο, αλλα δεν μπορει να χαρακτηριστει γενναια. Γενναιος ειναι οποιος δεν υπολογιζει ουτε καριερα, ουτε χρηματα." Αυτο έγινε κυρια μπεκατωρου και τωρα που μιλας είναι εξευτελιστικά αργα. Αν ομως νιώθεις καλύτερα οκ μαζι σου γιατί ολοι μας έχουμε κάνει λαθη πολλά και μεγάλα και μικρά

Snake

1.Η ιστορια που εξιστορει δεν δειχνει βιασμο. 2.Γιατι παιρνετε ως προαπαιτουμενο οτι ισχυει οτι λεει? Ξερει καποιος κατι περισσοτερο? 3.Προφανως και θα λογοκριθει γιατι επελεξε την ιστορια της να τη παιζουν ολα τα ΜΜΕ παντως τυπου. 4.Γιατι επελεξε να το πει τωρα? Πριν πειτε χαζομαρα. Περιμενε 23 χρονια η κοπελα αλλα δεν αντεχε αλλο επρεπε να το πει 1 μηνα πριν τις εκλογες της ιστιοπλοιας. Ας περιμενε 1 μηνα ακομα.....απαπαπα με τιποτα! Νιπτω τας χειρας μου.

Ε.Π.

Δεν δείχνει βιασμό ε; Όταν κάποιος σου λέει όχι και εσύ χώνεις το απαυτό σου μέσα της δεν είναι βιασμός, ε; Εσύ πόσες έχεις βιάσει αναρωτιέμαι. Τερας.

Άκου

Σου λέει ότι του έλεγε ότι δεν ήθελε και αυτός είχε ξαπλώσει από πάνω της και δεν την άφηνε να φύγει. Μετα σου λέει ότι όταν αυτός 'τελείωσε' σηκώθηκε από πάνω της και την άφησε. Αυτά δεν σου ακούγονται σαν βιασμός; Όποτε και να τα έλεγε, οι κακόβουλοι θα έβρισκαν με κάποιο γεγονός να το συνδέσουν. Με επικείμενους αγώνες, με επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία, με επικείμενες εθνικές εκλογές, και πάει λέγοντας. Προφανώς η κοπέλα, ωρίμασε, σκλήρυνε σαν χαρακτήρας και πλέον έχει τη δύναμη να το πει δημοσίως και να αντέξει όποιες περαιτέρω επιθέσεις και κακόβουλα σχόλια. Πλέον, το περιβάλλον, είναι σαφώς πιο πρόσφορο απ'οτι το 1990, να δεχτεί μια τέτοια κατηγορία και να υποστηρίξει το θύμα. Τα είπε πριν ένα χρόνο, όχι τώρα, με αφορμή τις κατηγορίες του Κακλαμανάκη και την σχετική καταγραφή που ο ίδιος ξεκίνησε με την υποστήριξη της πολιτείας και του υφυπουργού αθλητισμού. Η ίδια ίσως δεν έχει να κερδίσει κάτι, όμως βλέπεις ότι ήδη άλλα θύματα έχουν ανοίξει τα στόματά τους. Και δεν μιλάω για μερικές που κάνουν την τρίχα τριχιά, όπως την 11χρονη ή την άλλη στην Κύπρο, που ήταν πραγματικά θύματα βιασμού και είτε φοβόταν να προβούν σε καταγγελία είτε το είχαν καταγγείλει, αλλά κάποιοι υπεύθυνοι είχαν φροντίσει να κουκουλώσουν. Ωριμάσαμε σαν κοινωνία σε τέτοια θέματα και είναι ώρα να βάλουμε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του για να προστατεύσουμε τα δικά μας παιδιά

Argiris

Καλά μην τρελένεσαι, και μετά τις εκλογές να το έλεγε, πάλι τη θεσούλα του θα την έχανε ο κύριος ..Η καταγγελία είναι καταγγελία! Γιατί τέτοιο ζήλο όμως εσύ να συνεχίσουν να έχουν τέτοιες θέσεις άτομα ακατάλληλα?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης