Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού - «Σκοπός μου να τη βρω, να τη φέρω στη μάνα μου»

Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού - «Σκοπός μου να τη βρω, να τη φέρω στη μάνα μου»

Η 43χρονη Ευδοκία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία «Ιανός» στο Μουζάκι Καρδίτσας - Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

mouzaki23
Στον εντοπισμό της φαρμακοποιού από το Μουζάκι Καρδίτσας, είναι στραμμένα τα βλέματα όλων, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Ιανός» στην περιοχή.

Ο αδερφός της για ακόμα μια ημέρα ψάχνει μαζί με τους άντρες της ΕΜΑΚ μέσα στα λασπόνερα και κάτω από πεσμένους κορμούς δέντρων την αγαπημένη του αδερφή, Ευδοκία. Όπως ο ίδιος λέει, σκοπός του είναι να βρει και να φέρει στη μητέρα του, την κόρη της.

"Ψάχνουμε, κατά πάσα πιθανότητα το νεκρό σώμα της αδερφής μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα σκοπό, να βρω και να φέρω στη μάνα μου την κόρη της", λέει χαρακτηριστικά ο αδερφός της 43χρονης αγνοούμενης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιοι της ΕΜΑΚ έχουν βάλει στόχο ζωής να βρουν την άτυχη κοπέλα ενώ η αγωνία της οικογένειας όσο περνούν οι μέρες, μεγαλώνει.

Οι κάτοικοι στο χωριό, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για να την 43χρονη γυναίκα. "Μια καλοσυνάτη κοπέλα,στο φαρμακείο της μας υποδεχόταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Μακάρι να βρεθεί το κορίτσι μας και να είναι καλά γιατί δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα χειρότερα σενάρια" λένε στο protothema.gr.

Σύμφωνα με την οικογένεια, η Ευδοκία παρέμεινε στο φαρμακείο της μέχρι αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για να παραλάβει κάποια φάρμακα από την Καρδίτσα και εκείνο το βράδυ ακολούθησε την ίδια διαδρομή όπως συνήθιζε να κάνει πάντα. Το μόνο δεδομένο που έχουν είναι ότι βρέθηκε σε μια ανοιχτή γέφυρα που την οδήγησε στο κενό ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς και δεν υπήρχε ρεύμα στην περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Έφοδος της αστυνομίας στην πλατεία Βαρνάβα (βίντεο)

Κορωνοϊός: Περιοριστικά μέτρα στο Άγιον Όρος –Εκτεταμένοι έλεγχοι για κρούσματα

Ακτινογραφία-σοκ: Ραγδαία επιδείνωση στους πνεύμονες 38χρονου ασθενή με κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης