Οι ληστές 74χρονης είχαν κάνει και 11 διαρρήξεις στην Ιεράπετρα

Οι ληστές 74χρονης είχαν κάνει και 11 διαρρήξεις στην Ιεράπετρα

Η λεία τους ξεπερνούσε τα 60.000 ευρώ 

peripoliko_14
Πλούσια παράνομη δραστηριότητα είχαν αναπτύξει στην περιοχή της Ιεράπετρας ο 34χρονος Έλληνας κακοποιός και ο συνεργός του που είχαν ληστέψει το βράδυ της Παρασκευής μια 74χρονη γυναίκα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαπράξει και 11 διαρρήξεις με λεία αξίας άνω των 60.000 ευρώ!

Οι δυο κακοποιοί, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, είχαν εισβάλει ξαφνικά στο σπίτι της ηλικιωμένης και είχαν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο όταν εκείνη επέστρεψε. Χωρίς να διστάσουν, την χτύπησαν ρίχνοντάς την στο δάπεδο, ερεύνησαν τα δωμάτια, άρπαξαν όλα κι όλα 70 ευρώ που βρήκαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Όμως, η 74χρονη συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, τη μάρκα και το χρώμα και τα έδωσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν το Σάββατο τον έναν από τους δυο Έλληνες ληστές που κινούνταν με αυτό.

Ο 34χρονος κακοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για ληστεία και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του συνεργού του. Ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας οδήγησε στην εξιχνίαση 11 διαρρήξεων που είχαν γίνει σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ως την περασμένη Πέμπτη με λεία μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε και συμπληρωματική δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πέτσας (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν έχουμε αποκλείσει τα τοπικά lockdown - Δεν είμαστε ακόμα εκεί

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα

Πρεσβεία ΗΠΑ στην Άγκυρα: Δεν έχει νομική ισχύ ο Χάρτης της Σεβίλλης για τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας-Κύπρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης