Ηράκλειο: Προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν και τον λήστεψαν
Του άρπαξαν τα 350 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Με το μανδύα του «καλού Σαμαρείτη» πλησίασαν δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έναν ηλικιωμένο ο οποίος περίμενε το λεωφορείο σε μια στάση στην περιοχή του Σκαλανίου στο Ηράκλειοτο πρωί του Σαββάτου και προθυμοποιήθηκαν να τον μεταφέρουν στο σπίτι του.
Ο άτυχος 87χρονος δεν υποψιάστηκε τις προθέσεις τους και μπήκε στο αυτοκίνητο, όμως εκείνοι τον οδήγησαν σε μια ερημική αγροτική τοποθεσία, όπου τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν τα 350 ευρώ που είχε μαζί του! Στη συνέχεια, έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας τον εμβρόντητο ηλικιωμένο.
Όμως, ο παππούς συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τον έδωσε στους άνδρες της Άμεσης Δράσης, όταν κατήγγειλε όσα συνέβησαν. Με την βοήθεια υλικού που κατέγραψαν κάμερες από το σημείο όπου παρέλαβαν τον 87χρονο, οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα τους δύο δράστες ηλικίας 44 και 26 χρόνων, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια για προανάκριση.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.