«Έδινα στον Τραμπ κρυφά κουνουπίδι στον πουρέ του»: Πρώην γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ αποκαλύπτει

«Έδινα στον Τραμπ κρυφά κουνουπίδι στον πουρέ του»: Πρώην γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ αποκαλύπτει

«Το θέμα της άσκησης δεν πέτυχε όσο θα θέλαμε, αλλά κάναμε πράγματα με τη διατροφή του» είπε ο Ρόνι Τζάκσον στους New York Times

rump-food
Σε αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο πρώην θεράπων ιατρός του, Ρόνι Τζάκσον, ο οποίος στο παρελθόν έχει πει για τον Αμερικανό πρόεδρο ότι θα μπορούσε να φτάσει και τα 200 χρόνια αν είχε βελτιώσει την ποιότητα της διατροφής του που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε junk food.

«Το θέμα της άσκησης δεν πέτυχε όσο θα θέλαμε, αλλά κάναμε πράγματα με τη διατροφή του» είπε ο Τζάκσον στους New York Times.

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, η ιατρική ομάδα που παρακολουθούσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ χρησιμοποιούσε μεθόδους που τις περισσότερες φορές εφαρμόζουν γονείς για μικρά παιδιά. «Κάναμε το παγωτό όσο το δυνατόν λιγότερο προσβάσιμο ενώ βάζαμε κουνουπίδι στον πουρέ του» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τζάκσον!

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Τζάκσον, ο οποίος πριν τον Τραμπ ήταν θεράπων ιατρός άλλων δύο Αμερικανών προέδρων, είχε δηλώσει ότι ο - τότε 71 ετών - πρόεδρος των ΗΠΑ «διαθέτει καταπληκτικά γονίδια και αν είχε μια πιο υγιή διατροφή τα τελευταία 20 χρόνια θα μπορούσε να ζήσει μέχρι τα 200 του χρόνια».

Στο ρεπορτάζ των Times προστίθεται ότι ο 73χρονος Τραμπ έχει πάρει περίπου δύο κιλά από το τελευταίο ιατρικό του τσεκ απ.

Ο Τζάκσον μίλησε στους ΝΥΤ και για την πολιτική καριέρα που ακολουθεί καθώς πλέον είναι υποψήφιος για θέση Γερουσιαστή στο Τέξας αφού διατέλεσε υπουργός αρμόδιος για θέματα βετεράνων, διευκρινίζοντας ότι δεν ζήτησε ποτέ χάρες από τον Τραμπ. «Έχει πολλά στο πιάτο του» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τζάκσον...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης