Λονδίνο: Ήρωας αστυνομικός επιτέθηκε στους τρομοκράτες με το γκλομπ του και μαχαιρώθηκε

Λονδίνο: Ήρωας αστυνομικός επιτέθηκε στους τρομοκράτες με το γκλομπ του και μαχαιρώθηκε

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Μεταφορών της βρετανικής Αστυνομίας δεν δίστασε να επιτεθεί στους τρομοκράτες, καθώς ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της αρχικής επίθεσης στην γέφυρα του Λονδίνου

Λονδίνο: Ήρωας αστυνομικός επιτέθηκε στους τρομοκράτες με το γκλομπ του και μαχαιρώθηκε
Ένας γενναίος αστυνομικός προσπάθησε μόνος του να σταματήσει τους τζιχαντιστές που έσπειραν τον θάνατο στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου με μοναδικό όπλο το γκλομπ του, προτού τον μαχαιρώσουν και διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Μεταφορών της βρετανικής Αστυνομίας δεν δίστασε να επιτεθεί στους τρομοκράτες, καθώς ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της αρχικής επίθεσης στην γέφυρα του Λονδίνου.

Ο προϊστάμενος του εξήρε «την απίστευτη γενναιότητά του παρά τον κίνδυνο». «Τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο αμέσως μόλις μεταφέρθηκε εκεί και είχα τη δυνατότητα να ακούσω από πρώτο χέρι το τι διαδραματίστηκε στη γέφυρα. Ήταν ξεκάθαρο ότι επέδειξε απαράμιλλο θάρρος μπροστά στον κίνδυνο, όπως αρκετοί ακόμη που βρέθηκαν στο σημείο και έσπευσαν να βοηθήσουν. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, μπόρεσε και μου εξιστόρησε πώς αντιμετώπισε τους οπλισμένους τρομοκράτες μόνο με το γκλομπ του, έξω από τον σταθμό της γέφυρας του Λονδίνου. Για έναν αξιωματικό που βρίσκεται μαζί μας μόλις δύο χρόνια, η γενναιότητα που επέδειξε ήταν εκπληκτική και με κάνει υπερήφανο. Όλοι εμείς στο τμήμα του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ξέρω ότι θα συγκινηθεί από τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από την Βρετανία και ολόκληρο τον κόσμο. Οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, καθώς και με τους δικούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να κατανοήσουν όσα συνέβησαν», τόνισε ο Πολ Κρόουθερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης